A contramarxa i la seguretat dels menuts al cotxe «ACM» Neus Velasco. Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

”A contramarxa i la seguretat dels menuts al cotxe «ACM»”

(A càrrec de Neus Velasco, Assessora en Seguretat a l’automòbil «Noara kids«)

Presentació de la xerrada:

Com a especialistes en seguretat infantil a l’automòbil, seguim el model de seguretat escandinau, i recomanem viatjar el màxim temps a contramarxa (mínim fins els 4 anys). Tenim com a objectiu la conscienciació de les famílies, i oferim un assessorament professional, recolzant-nos amb els estudis més recents sobre seguretat segons el model nòrdic, respectant sempre la normativa de trànsit i fent un pas més enllà, buscant la màxima seguretat pels nostres petits: la Lesió Zero en sinistres a la carretera.

Presentació del/la ponent o ponents:

Sóc la Neus, mama de l’Arlet de gairebé 3 anys, educadora infantil de professió i assessora en seguretat a l’automòbil per vocació.

Endinsada en el món de l’acompanyament a les famílies i començant un nou projecte a Girona ciutat per oferir a totes aquelles famílies que ho necessitin un espai on poder fer tribu.

Assessora en seguretat a l’automòbil amb un gran experiència en la instal·lació de les cadieres.

Encantada de poder oferir les eines a tots aquells pares i mares per poder fer la millor tria per als seus fills.

Presentació del projecte:

 

 

Des de l’abril de 2010, amb la primera botiga Noari Kids a Barcelona, venim oferint a totes les

famílies, una varietat de productes i serveis, en els àmbits de la puericultura, maternitat i criança, des de l’embaràs i durant la primera infància. Per altra banda, hem assolit una especialització en seguretat a l’automòbil, oferint un ventall de serveis molt complets per a garantir la màxima seguretat durant els viatges des de l’embaràs i per a tots els menuts des del naixement fins als 12 anys.

Dades de contacte:

Neus Velasco – 691 491 584

neus@noarikids.com

NOARI KIDS – GIRONA

C/ Joaquim Vayreda, núm. 57

17001 – Girona

Tel. 972 011 788

NOARI KIDS – BARCELONA

C/ Bac de Roda, núm. 126

08020 – Barcelona

Tel. 93 485 35 60

http://www.noarikids.com

http://blog.noarikids.com

https://www.facebook.com/noarikids

HORARI

Dilluns a Dissabte

10:00 h – 14.00 hrs

17:00 hrs – 20:30 hrs

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

 

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.