Acompanyant la infància des del respecte “Laura i Sofia”. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
És tant bonic tornar a comptar amb la presencia de la Laura i la Sofia a les Jornades, dues mames de la tribú i mares de dia professionals en actiu i molt formades...  i aquest cop amb una xerrada molt bonica sobre l'Acompanyament des del respecta que no us podeu perdre.

Acompanyant la infància des del respecte

a càrrec de la Laura A Casona i la Sofia Petit Cirerer 

 

Presentació de l'Activitat:

Sentim que la petita infància és un tresor que hem de protegir i cuidar amb amor i tendresa. Com un arbre que creix i que només cal observar. Estar present per veure els petits canvis subtils que la presència ens pot oferir.

Us apropem la nostra mirada cap a la infància i l’acompanyament a les famílies i als nens i nenes dins d’una llar de criança. Un acompanyament amorós, proper i familiar, basat en el respecte cap als processos vitals dels infants.

Fomentem l’autonomia de l’infant, deixant el temps i els espais necessaris per desenvolupar tot allò que és capaç de fer per sí mateix.

Presentació del/la ponent o ponents:

Sóc la Sofia , mare, educadora, formada en educació viva i respectuosa. Al ser mare tot el meu món va trontollar i es va obrir un camí de dins i fora de mi, un camí nou i desconegut, intens i enriquidor. I arrel de la meva maternitat neix Petit Cirerer un espai de mare de dia i acompanyament familiar.

Sóc la Laura, mare de l’Èric de 8 anys i de la Cloe que aviat en farà 4. Arran de les meves maternitats hi ha hagut canvis molt importants en mi i en la meva vida professional. En quedar-me embarassada del meu primer fill vaig iniciar la meva formació per ser educadora. I en néixer la meva segona filla vaig descobrir l’emocionant món de les mares de dia i vaig sentir que jo volia ser-ne una. La meva passió són els infants i acompanyar-los amb amor i respecte és una feina que m’omple moltíssim. Sóc Tècnica en Educació Infantil i tinc formació d’educació respectuosa i altres pedagogies centrades en el nen/a. A Casona, el meu tercer fill, neix per acompanyar la Cloe i acollir altres infants des de la nostra llar.

 

Presentació del projecte:

Petit Cirerer es un projecte socioeducatiu creat amb el cor i des de l’amor , consta de dues acompanyants formades en educació viva i respectuosa. El nostre projecte forma part de l’Associació de Llars de Criança.

Oferim un acompanyament respectuós, familiar i proper dins d’una llar adaptada i segura pels més petits i petites des dels 4 mesos fins els 4 anys. Esta situat en la planta baixa de una casa situada a Quart.

 

A Casona és un projecte de mare de dia situat a Quart on acollim infants de 4 mesos fins als 4 anys d’edat. La nostra ràtio és molt reduïda (màxim 4 nens/es per adult) i el vincle i confiança amb l’infant i la família és molt estret. No només acompanyem el nen/a, sinó que també estem al costat de la família i elsajudem en allò que necessiten en la criança del seu fill/a.

A Casona som dues mares de dia (jo i la Yoli) que acompanyem els infants, deixant-los fer, explorar, descobrir… al seu ritme. Respectant el seu tempo, les seves necessitats i oferint-los molt d’amor cada dia.

Dades de contacte: 

Laura Artacho Caro

Tel. 625.57.78.37

acasonamarededia@gmail.com

https://www.facebook.com/acasonamarededia/

 

 

Sofia Recasens Salinas

Tel. 636.69.22.07

petitcirererquart@gmail.com

www.petitcirerer.es

https://www.facebook.com/Petit-Cirerer-Mare-de-Dia-i-Espai-dAcompanyament-965120010238916/

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.