ACOMPANYANT EL PLOR “Baobab”. Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0
Us torno a presentar a la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de “Baobab” però aquest cop amb una xerrada sobre un dels temes que més ens remouen, i és que acompanyar el plor dels infant no és gens fàcil. Tinc tantes ganes d'escoltar-los... Sé que no és políticament correcte dir això, però en aquesta ocasió és la xerrada que més ganes tinc d'escoltar i gaudir. Em sento immensament agraïda de tenir-vos a les jornades i nutrir-nos amb tot el que aporteu.

”EL MEU FILL PLORA…QUÈ PUC FER? ACOMPANYANT EL PLOR DELS INFANTS”

a càrrec de la Marta Jiménez i Jordi bonastre  “Baobab” 

Presentació de la xerrada:

Recolzar un nen que plora sovint és tot un repte, per la mare, pel pare /parella, i per l’entorn…que tan sovint crea més tensió que suport, i que sovint ens pot fer sentir qüestionats durant la criança.

Com donar suport als nostres fills quan ploren o davant les seves pors i els malsons?

Alguna cosa fa que el plor del nadó o del nen no sigui tolerat ni ben rebut en la nostra societat. Si podem entendre què ens comunica el nostre bebè amb el plor i què desperta en nosaltres aquest plor que ens crea aquesta necessitat de calmar-lo com sigui, podrem mica en mica rebre els nostres fills en la seva necessitat de plorar tant com en la de riure o estar tranquils, i podran créixer mostrant totes les seves emocions i el què senten des de l’inici de forma natural i segura.

Presentació del/la ponent o ponents:

Marta Jiménez: Fisioterapeuta Especialitzada en Reeducació en Uroginecologia i Coloproctologia, Fisioteràpia Obstètrica, Sòl pelvià i Naixement fisiològic; Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Sta. Caterina (Salt). Clínica de Reeducació pròpia a Girona (www.clinicamartajimenez.com )

Jordi Bonastre: Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral i i Teràpia Pre i Perinatal, Medicina Xinesa amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Shiatsu i Txi Qong, i Tècniques de Meditació Tao. Finalitzant els estudis Universitaris de Psicologia.

Especialitzats en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA), Especialitzats en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (MNRI® , BMRT®), Psicologia Formativa de S. Keleman, Desenvolupament Infantil, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.

Tots dos dirigim el Centre Baobab www.elbaobab.cat , a Girona.
Presentació del projecte:

A Baobab us oferim un espai terapèutic on entenem la salut de la persona des d’un enfoc global, integratiu i multidisciplinar. Fisioteràpia Global, atenció a la Dona, Home i Nens en Uro-Ginecologia, Coloproctologia i Sòl Pelvià , Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança. Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia, (Fertilitat,

Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…). Atenció i Suport a les Famílies recolzant Vincles Saludables, Biodinàmica Craneosacral, Treball amb Nadons i famílies entorn el trauma Pre i perinatal, i Fisioteràpia del desenvolupament Psicomotriu, Teràpia de Moviments Rítmics(TMR©), Integració Neurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI©), Trastorns d’Aprenentatge (TDA, TDAH, dislèxia, …etc.).

A Baobab, també comptem amb la col·laboració de la Dra. Genoveva Montserrat, especialista en Microinmunoteràpia i Microbiota Intestinal, i Homeopatia Unicista, que ofereix atenció a Nadons, Nens i Adults.

Treball Pre i Perinatal amb famílies, nadons, nens i adults: La nostra intenció és oferir a les famílies eines i recursos des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training© USA), per tal de reconèixer i establir vincles saludables entre els diferents membres de la mateixa, comprenent que tot el que construïm a la família seran els patrons que els nostres fills integraran per a relacionar-se en la vida, i recolzant aquelles dinàmiques que ens ajudin a ser més lliures i més feliços en les nostres relacions, des de l’inici. Quan a la família hi ha un ambient regulat, hi ha escolta, hi ha cooperació, els fills floreixen i creixen volent formar part d’aquest equip al què han arribat. Per poder arribar a aquest punt de ressonància i harmonia en la família, cal un treball de presa de consciència dels pares per adonar-se des d’on ells es relacionen i com volen que sigui la seva relació amb els seus fills i com a família.

Dades de contacte:

MARTA JIMÉNEZ I JORDI BONASTRE
BAOBAB
C/JULI GARRETA 1, 1er C. 17002 GIRONA 615174542 – 656906630
info@elbaobab.cat / www.elbaobab.cat / facebook

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

 

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.