Com podràs veure en l’apartat de continguts, aquesta formació està composta per mòduls i pràctiques.

Ofereix un gran contingut teòric que ens permetrà aprofundir de veritat en el meravellós món del vincle i la criança en braços, així com en els portanadons i com aquests intervenen, ajuden i faciliten en aquest procés. També analitzarem les parts més tècniques i l’ergonomia i desenvolupament físic dels nadons entre molts d’altres. És important conèixer d’on venim per entendre on som i cap a on anem. I ,pel que fa a la part pràctica, serà exactament el que la paraula vol dir; molt pràctica i real, oferint-vos assistir, des del minut 1, als tallers que organitzem.

Encara que els mòduls es treballen de forma independent, són un sumand entre tots ells i l’après en un mòdul forma part del següent i així es van sumant els coneixements.

 

Aquesta formació permet dues modalitats, la semipresencial i la online. I deixarem un temps prudencial entre sessió i sessió per assimilar contingut, preparar activitats i resoldre possibles dubtes. La majoria som mares i adaptarem el calendari al màxim possible a les necessitats del grup.