TROBADA-FAMILIES-AIGUA-WEBEco-Mama és un espai de criança respectuosa, itinerant i online on podem informar-nos i compartir temes relacionats amb la criança dels nostres fills i filles. On podem compartir experiències i donar resposta a inquietuds relacionades amb la maternitat, criança respectuosa i alimentació familiar saludable, entre d’altres.

Som especialistes en porteig, alimentació complementària autorregulada (BLW), bolquers de tela, lactància materna, així com alimentació familiar saludable, natural i conscient.

Eco-Mama és un espai pensat per a famílies amb inquietuds diverses referents a la criança dels seus fills o filles, famílies sensibles a les necessitats dels nens i amb ganes d’oferir-los una criança diferent a la socialment acceptada. Una criança més respectuosa cap als seus fills, cap al medi i cap a ells mateixos (cuidant-se per cuidar) on la base d’aquesta sigui l’amor, el respecte, el calor i l’afecte, entre d’altre.

A Eco-Mama ens apassiona el món del porteig i la cuina natural, som especialistes actius, formats a nivell teòric i usuaris a nivell pràctic, grans defensors de la lactància materna, els bolquers de tela i el BLW (alimentació complementària autorregulada) i procurem formar-nos i actualitzar-nos per endinsar-nos cada vegada més en la Eco-Criança (respectuosa també amb el medi). Per això, procurem estar sempre fent camí, expectants i oberts a novetats referents als temes que ens commouen per procurar aprendre cada dia i donar resposta a totes les famílies que confien en nosaltres! Famílies Eco-Mama!

 

Eco-Mama: Assessorament, formació, venda, cuina natural, coaching nutricional, cercles maternals i espais de criança familiar.

cabeceraA Eco-Mama oferim un assessorament individualitzat adaptant-nos al màxim a les teves característiques i necessitats (Porteig, BLW, alimentació familiar, bolquers de tela, lactància …), fem assessorament online i a domicili i impartim tallers, xerrades i presentacions; cursos i  formació professional online i presencial. També oferim productes ecològics relacionats amb la criança respectuosa (portanadons, bolquers de tela, roba de lactància…)