MARTA-ROC-PEP-AIGUA-WEBEm dic Marta Meléndez, sóc mare d’en Roc (29/12/2012) i d’en Pep (27/3/2015), companya de l’Oscar,  amant i usuària dels portanadons i els bolquers de tela, mama lactant i BLW i apassionada de la nutrició i cuina natural, conscient i flexitariana.  Des del 29/12/2012, cada dia portejo als meus fills amb amor, afecte i respecte; des de la mateixa data sóc mama lactant i actualment lactància en tàndem.

M’apassiona tot el que tingui relació amb la maternitat, el part, la lactància materna, la criança i educació respectuosa, així com l’alimentació saludable i, com que sóc un cul inquiet, procuro estar sempre en formació i actualització sobre tot el que tingui relació amb aquests temes.

I ara les etiquetes: Sóc educadora infantil formada en educació respectuosa, despertar sensorial (Emmi pikler), Arteterapia i diverses expressions artístiques (teatre, cant, dansa …), assessora i  formadora de porteig, assessora de lactància , especialista  en BLW; formada en Cures Mare Cangur i formant-me en nutrició, dietètica i cuina natural (flexitariana), cursant el grau de dietètica a L’IFPS Roger de Llúria i el màster en nutrició i cuina vegetariana 70% crudivegana de l’escola de cuina vegetariana de l’Ana Moreno.

COM VA NÉIXER ECO-MAMA?

Des que em vaig quedar embarassada d’en Roc m’imaginava donant pit i m’emocionava enormement només de pensar-ho. Durant tot l’embaràs vaig sentir una forta necessitat d’informació, no podia deixar de llegir tot el que trobava i, de seguida, el meravellós món de la criança respectuosa i natural em va captivar. Abans de néixer en Roc ja havíem decidit que portejaríem, faríem lactància materna, collit, BLW i faríem servir bolquers de tela i així ho vam fer.

En el meu cas, estic convençuda que el fet d’estar ben informada va fer que gaudís de la nostra lactància i, gaudir de la lactància tant intensament, va fer que gaudís també del pospart i, tot junt, entre el porteig i el collit ens va facilitar molt el dia a dia. Per això, estic on estic i faig el que faig, per posar el meu granet de sorra i ajudar en el que pugui a les famílies que ho desitgin a gaudir plenament de la seva maternitat i la criança dels seus fills.

Sóc de Salt, Girona i creadora del projecto Eco-Mama.