Espai familiar de Joc lliure amb fang. Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0

“Espai familiar de Joc lliure amb fang”

a càrrec de Mar Álvarez Abella de Mar Creacions Art Compartit

 

Presentació de l'Activitat:

ESPAI FAMILIAR DE JOC LLIURE AMB FANG. Amb només terra i aigua podrem deixar-nos endur per la màgia del joc en estat pur. Petits i grans podrem entretenir-nos amb els elements creant un espai de joc respectuós, tan bàsic i natural com el de permetre’s fluir. Zona habilitada. Espai no dirigit.

   

Presentació del/la ponent o ponents:

Mar Álvarez Abella, Llicenciada en Història, Gestora Cultural, formada en Artteràpia i creativa.  Arran de la meva maternitat, l’expressió artística va agafar molta més força, ja que em permetia compaginar diferents aspectes del meu dia a dia; tot alliberant l’anhel personal.

 

Presentació del projecte:

Amb Creando Mares vaig explorar  nous camins… altres mars… motivadors i enriquidors, com l’aquarel·la, els tatuatges temporals, el pirogravat, la pintura mural,  els tatuatges temporals amb henna BAQ, el gravat i el pirogravat, l’artesania, la il·lustració, el món digital… i com no, el maquillatge facial i corporal de fantasia i d’efectes especials. La millor manera de fusionar maternitat i art va ser doncs amb el bellypaint (específic per a embarassadesmb “Creando Mares” vaig explorar  nous camins …altres mars…).

Amb Creando Mares segueixo a prop d’aquesta etapa tan esplèndida, vivint i gaudint l’art temporal compartit.

 

Dades de contacte: 

 

Mar Álvarez Abella

Whatsapp:  628260603

Facebook:  CREANDO MARES

Instagram:  Creando_Mares

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.