Espai de Joc lliure amb material natural. Presentació xerrades i ponents de les III jornades Eco-Mama

 Quina meravella poder gaudir el diumenge d'aquest espai de Joc que dinamitzarà l'Anna Vilardell de Joguines Ecològiques, estic encantada de poder contar amb ella i el seu material en aquestes jornades. Durant el diumenge, els nostres infants (i famílies) podran gaudir d'aquest cuidat espai de joc lliure al Càmping Bassegoda park .

“Espai de Joc lliure amb material natural”

a càrrec de Anna Vilardell de la botiga Joguines Ecològiques de Vic

Presentació de la ponent:

Anna Vilardell, mare, psicopedagoga i educadora social.

Al capdavant de la botiga i espai familiar Joguines Ecològiques de Vic

(Plaça dels Màrtirs, 22)

 

Presentació del projecte:

Joguines Ecològiques és més que una botiga. És un espai familiar amb activitats per a tota la família i on volem que petits i grans es trobin com a casa.

El nostre principal objectiu és que volem fer arribar a totes aquelles persones (pares i mares, avis, tiets, mestres, educadors, etc.) amb inquietuds, una selecció de joguines de qualitat i que no posin en perill la salut dels nostres petits exploradors.

Els infants descobreixen el món a través del joc, els hi hem de poder oferir unes eines segures perquè puguin fer-ho, amb materials que no siguin perillosos, directa o indirectament, per a la salut del nen/a, ni tampoc per al medi ambient.

Els materials de les nostres joguines transmeten informació a l’infant a través dels cinc sentits: els toquen, els oloren, els miren, els escolten i si a ells els hi ve de gust, també els podran mossegar.

Joguines per jugar, per compartir, per créixer, per aprendre, per viure i per sentir!

 

Dades de contacte:

Joguines Ecològiques

Plaça dels Màrtirs, 22
08500 Vic, ES-B
931311768

http://www.joguinesecologiques.cat/

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.