Espai de reflexió sobre el joc i els materials. Presentació xerrades i ponents de les III jornades Eco-Mama.

Avui us presento una de les meves propostes preferides, i ara estareu pensant: "això ho diu de totes" ;) , i és que és veritat, totes les xerrades m'encanten i em fan il·lusió, per això les hem proposat, però aquesta és especial, i perquè? doncs perquè fa molt de temps que tinc ganes d'escoltar a la Cassiana de grapat una dona amb un projecte preciós i apassionada del joc i els materials, els que heu tingut la sort de nodrir-vos d'ella i amb ella sabreu del que us parlo, i els que no, no podeu faltar a aquest espai de reflexió sobre el joc que coordinarà a les jornades el dissabte 20 de maig a les 17:30 a l'Espai 2 del Càmping Bassegoda park .

“ Espai de reflexió sobre el joc i els materials”

a càrrec de Casiana Monczar de grapat

Presentació de la proposta:

Grapat és un Projecte petit i familiar que es va materialitzar a partir de deixar la ciutat per viure en un entorn natural.

Ens inspira veure als nostres fills i altres nens jugant, el joc té una mica de sagrat, com una meditació, com de món paral·lel que es regeix per les seves pròpies normes, temps i regles. El joc és el moment del SI, on TOT ESTÀ BÉ, excepte les normes que s’estableixin i que normalment tenen a veure amb no fer-se mal a un mateix, als altres, a l’entorn, al material i a les creacions dels altres… I quan ocorren aquests moments de joc veritable ho cuidem, ho protegim com si d’un moment sagrat es tractés. No interr
ompem, cuidem l’espai, ens mantenim en silenci…

produïm materials de joc sense instruccions amb figures i formes poc definides. Amb un sistema lent, de proximitat i amigable amb el medi ambient. I sobre tot amb una profunda cura a totes les persones i matèries primeres que intervenen en el procés.

Volem convidar-los a un cercle de reflexió sobre el joc lliure, els materials, el material no estructurat, l’acompanyament al moment de joc

… i el que sorgeixi!

Dades de contacte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.