Com ja sabeu, Eco-Mama treballa per la promoció de la maternitat conscient i la criança respectuosa. La nostra especialitat és el porteig i els portanadons i sempre prioritzem un bon assessorament per sobre de la venda.

Per a nosaltres, el més important és que cada família trobi el seu portanadó ideal i donar a conèixer els efectes i beneficis de fer-los servir i la importància del vincle i la criança en braços.

Per això, hem creat aquesta formació perquè hem detectat que en la nostra zona hi ha una manca real d’assessorament en porteig, de “bon assessorament”, perquè hem vist que la gent confia en nosaltres, repeteix i li agrada el tipus d’assessorament que oferim. Per què és un tipus d’assessorament únic que s’adapta al màxim a les necessitats de cada família i perquè està fet amb amor i respecte a les famílies i sobretot als nadons. Perquè ens agrada el que fem!

Perquè volem formar a mares i volem crear un equip de mares apassionades a les que els hi agradi el nostre món i la nostra filosofia i que vulguin aprofundir més en els temes que ens commouen.

Aquesta formació és només el principi. A més a més, no donem a l’abast i necessitem assessores ben formades i de confiança per poder atendre totes les demandes de tallers i assessoraments