Fotografia familiar. Presentació xerrades i ponents de les III jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0
 I avui us presento a una fotografa, mare de la tribu, que a part de ser una gran professional té una sensibilitat meravellosa per captar l'essència del moment, ella us oferirà durant el cap de setmana aquestes mini sessions tant divertides al Càmping Bassegoda park .

“Mini sessions de Fotografia familiar”

a càrrec de Yulia de “Ptichka fotografia”.

Presentació de la ponent i el projecte

Em dic Yulia i entre moltes d’altres coses sóc mare de l’Eric.

En el camí de la criança he descobert diferents aspectes, entre els quals destaca el poder arribar on vull amb ganes i dedicació. Així va néixer un gran desig de fer, del meu hobby, el meu treball. Poc a poc adquirint pràctica i coneixement vaig començar en el terreny de la fotografia profesional creant “Ptichka fotografia”.

M’omple de felicitat quan puc regalar a les famílies els records d’aquells moments més importants. Cada sessió s’adapta al ritme de la familia en qüestió. És un treball sense presses i amb complicitat, per transmetre la realitat de cada relació.

Proposta

He preparat amb molta il·lusió unes sessions molt amenes i engrescadores, semblants a les de la foto de la promoció. Vols un record maco i divertit? Doncs, reserva ja la teva plaça perquè en queden poques…

Dades de contacte:

Ptichka fotografia

ysyuiasa@gmail.com
627 35 72 70

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.