GESTIONANT LÍMITS I REBEQUERIES. Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0
Us presento una de les meves propostes preferides i és que em sento tant afortunada de poder comptar de nou amb la presencia de la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de “Baobab”... Sóc gran admiradora de la feina que fan, com la fan i com la transmeten, escoltar-los sempre és aprendre, respirar, créixer i estimar amb totes les lletres, GRÀCIES! Aquest com amb una xerrada sobre un dels temes que més em remouen, i és que establir límits de manera saludable i amorosa no és gens fàcil. Tinc tantes ganes de gaudir-los de nou... molt agraïda de contar amb vosaltres!

”GESTIONANT LÍMITS I REBEQUERIES”

a càrrec de la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de  “Baobab” 

 

Presentació de la xerrada:

Dos temes que com a pares sempre trobem en el camí de la criança, i que sovint suposen un gran repte. Com gestionar els límits, com gestionar les rebequeries… i com fer-ho com volem i no trobar-nos

repetint patrons ( “allò que jo vaig dir que mai faria o diria…”)

Com a pares sovint ens plantegem com establir els límits adients amb els nostres fills recolzant-los per a créixer i ser feliços. La paraula límit ens transmet una sensació una mica repressiva, però també tots entenem que els nens no sempre poden escollir. Aprendre a donar-los elecció els fa sentir part d’aquesta família que estem creant, i el fet de com adults reconèixer els nostres límits i saber oferir-los els límits saludables, els permetrà créixer en un entorn segur que els farà ser adults responsables i col·laboradors, i entre tots fomentar una societat més cooperativa i menys individualista i egoista.

D’altra banda, és saludable que el nen pugui expressar el seu no, la seva frustració o fins i tot la seva ràbia. No donar-li permís o no saber com recolzar aquests sentiments, tampoc permetran que el nen creixi sentint-se segur i coherent en les seves necessitats. Saber rebre el nen amb tot el que ens mostra és el gran repte del pares i mares que vulguin fer una criança saludable.

Límits i rebequeries són dos temes ben propers en la seva gestió, que ens posen com a pares en el nostre repte per gestionar moments i emocions intenses en la família. Segons l’experiència que els oferim, els nostres fills aprendran a gestionar-les…tal com ho vam aprendre nosaltres.

La nostra intenció és recolzar i enfortir les relacions saludables en la família, perquè sabem que si la família floreix…la societat sencera floreix.

Presentació del/la ponent o ponents:

Marta Jiménez: Fisioterapeuta Especialitzada en Reeducació en Uroginecologia i Coloproctologia, Fisioteràpia Obstètrica, Sòl pelvià i Naixement fisiològic; Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Sta. Caterina (Salt). Clínica de Reeducació pròpia a Girona (www.clinicamartajimenez.com )

Jordi Bonastre: Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral i i Teràpia Pre i Perinatal, Medicina Xinesa amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Shiatsu i Txi Qong, i Tècniques de Meditació Tao. Finalitzant els estudis Universitaris de Psicologia.

Especialitzats en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA), Especialitzats en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (MNRI® , BMRT®), Psicologia Formativa de S. Keleman, Desenvolupament Infantil, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.

Tots dos dirigim el Centre Baobab www.elbaobab.cat , a Girona.
Presentació del projecte:

A Baobab us oferim un espai terapèutic on entenem la salut de la persona des d’un enfoc global, integratiu i multidisciplinar. Fisioteràpia Global, atenció a la Dona, Home i Nens en Uro-Ginecologia, Coloproctologia i Sòl Pelvià , Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança. Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia, (Fertilitat,

Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…). Atenció i Suport a les Famílies recolzant Vincles Saludables, Biodinàmica Craneosacral, Treball amb Nadons i famílies entorn el trauma Pre i perinatal, i Fisioteràpia del desenvolupament Psicomotriu, Teràpia de Moviments Rítmics(TMR©), Integració Neurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI©), Trastorns d’Aprenentatge (TDA, TDAH, dislèxia, …etc.).

A Baobab, també comptem amb la col·laboració de la Dra. Genoveva Montserrat, especialista en Microinmunoteràpia i Microbiota Intestinal, i Homeopatia Unicista, que ofereix atenció a Nadons, Nens i Adults.

Treball Pre i Perinatal amb famílies, nadons, nens i adults: La nostra intenció és oferir a les famílies eines i recursos des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training© USA), per tal de reconèixer i establir vincles saludables entre els diferents membres de la mateixa, comprenent que tot el que construïm a la família seran els patrons que els nostres fills integraran per a relacionar-se en la vida, i recolzant aquelles dinàmiques que ens ajudin a ser més lliures i més feliços en les nostres relacions, des de l’inici. Quan a la família hi ha un ambient regulat, hi ha escolta, hi ha cooperació, els fills floreixen i creixen volent formar part d’aquest equip al què han arribat. Per poder arribar a aquest punt de ressonància i harmonia en la família, cal un treball de presa de consciència dels pares per adonar-se des d’on ells es relacionen i com volen que sigui la seva relació amb els seus fills i com a família.

Dades de contacte:

MARTA JIMÉNEZ I JORDI BONASTRE
BAOBAB
C/JULI GARRETA 1, 1er C. 17002 GIRONA 615174542 – 656906630
info@elbaobab.cat / www.elbaobab.cat / facebook

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.