Gelat casolà de crema de cacau i beguda de ametlles

Avui us porto una recepta de gelat meravellosa per a l’estiu, sense sucre ni làctics ni gluten però amb tot el sabor. Espero que us agradi.

L’altre dia vaig fer Iogurt d’anacards amb crema de cacau i com no estem acostumats a menjar postres, va sobrar molta crema de cacau i la he reciclat fent aquests gelats.

INGREDIENTS:

  • Crema de cacau (o garrofa)
  • Llet vegetal (jo he fet servir la d’ametlles)

A ull, per 6 gelats posem unes 4 cullerades de crema casolana de cacau (o garrofa) i un got de llet d’ametlles i ho passem per la batedora de mà, aquesta barreja la posem a la base de les poleres i les acabem d’omplir amb llet d’ametlles.

a gaudir de l’estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.