LÍMITS I REBEQUERIES “Baobab” Presentació xerrades i ponents de les III jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0
Avui us torno a presentar a la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de “Baobab” però aquest com amb una xerrada sobre un dels temes que més em remouen, i és que establir límits de manera saludable i amorosa no és gens fàcil. Tinc tantes ganes d'escoltar-los... molt agraïda de contar amb vosaltres! Aquesta xerrada es realitzarà diumenge 21 de maig a les 11:30 a l'Espai 1 del Càmping Bassegoda park . 

“CRIANÇA SALUDABLE: GESTIONANT LÍMITS I
REBEQUERIES”

a càrrec de la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de  “Baobab” 

Presentació de la xerrada:

Com a pares sovint ens plantegem com establir els límits adients amb els nostres fills recolzant-los per a créixer i ser feliços. La paraula límit ens transmet una sensació una mica repressiva, però també tots entenem que els nens no sempre poden escollir. Aprendre a donar-los elecció els fa sentir part d’aquesta família que estem creant, i el fet de com adults reconèixer els nostres límits i saber oferir-los els límits saludables, els permetrà créixer en un entorn segur que els farà ser adults responsables i col·laboradors, i entre tots fomentar una societat més cooperativa i menys individualista i egoista.

D’altra banda, és saludable que el nen pugui expressar el seu no, la seva frustració o fins i tot la seva ràbia. No donar-li permís o no saber com recolzar aquests sentiments, tampoc permetran que el nen creixi sentint-se segur i coherent en les seves necessitats. Saber rebre el nen amb tot el que ens mostra és el gran repte del pares i mares que vulguin fer una criança saludable.
La nostra intenció és recolzar i enfortir les relacions saludables en la família, perquè sabem que si la família floreix…la societat sencera floreix.

Presentació dels ponents:

Marta Jiménez: Fisioterapeuta Especialitzada en Uroginecologia, Fisioteràpia Obstètrica, Sòl

pelvià i Naixement fisiològic; Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Sta. Caterina (Salt).

Jordi Bonastre: Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral, Medecina Xinesa amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Shiatsu i Txi Qong, i Tècniques de Meditació Tao. Especialitzats en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA), Especialitzats en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (MNRI® , BMRT®), Psicologia Formativa de S. Keleman, Desenvolupament Infantil i Vincles saludables.

Presentació del projecte:

A Baobab us oferim un espai terapèutic on entenem la salut de la persona des d’un enfoc global, integratiu i multidisciplinar. Fisioteràpia Global, atenció a la Dona en Uro-Ginecologia i Sòl Pelvià , Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança. Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia, (Fertilitat, Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…). Atenció i Suport a les Famílies recolzant Vincles Saludables, Biodinàmica Craneosacral, Treball amb Nadons i famílies entorn el trauma Pre i perinatal, i Fisioteràpia del desenvolupament Psicomotriu Teràpia de Moviments Rítmics(TMR©), Integració Neurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI©)…
Treball amb famílies, nadons, nens i adults: La nostra intenció és oferir a les famílies eines i recursos des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training© USA), per tal de reconèixer i establir vincles saludables entre els diferents membres de la mateixa, comprenent que tot el que construïm a la família seran els patrons que els nostres fills integraran per a relacionar-se en la vida, i recolzant aquelles dinàmiques que ens ajudin a ser més lliures i més feliços en les nostres relacions, des de l’inici. Quan a la família hi ha un ambient regulat, hi ha escolta, hi ha cooperació, els fills floreixen i creixen volent formar part d’aquest equip al què han arribat. Per poder arribar a aquest punt de ressonància i harmonia en la família, cal un treball de presa de consciència dels pares per adonar-se des d’on ells es relacionen i com volen que sigui la seva relació amb els seus fills i com a família.

Dades de contacte:

MARTA JIMÉNEZ I JORDI BONASTRE

BAOBAB – COS FISIOTERÀPIA

C/JULI GARRETA 1, 1er C, 17002 GIRONA

615174542 – 656906630 info@elbaobab.cat

www.elbaobab.cat / facebook

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.