Menú de les jornades al Restaurant agumas. III Jornades Eco-Mama “Criança i pedagogies respectuoses”

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0

No sé si heu anat mai al càmping Bassegoda, està situat a Albanyà (Alt Empordà) a la província de Girona, en un entorn meravellós, als peus del Bassegoda. És un càmping familiar, tranquil i respectuos. El municipi és el millor lloc per gaudir de nits estrellades excepcionals i aspira a ser el primer parc internacional de cel fosc de l’Estat espanyol. Al costat del riu Muga, el càmping és ideal per a gaudir de la natura i del seu entorn, i per practicar multitud d’activitats amb la família. El Bassegoda Park està situat al Parc d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de l’Alta Garrotxa i es troba a 7 km del conjunt medieval de Sant Llorenç de la Muga, i a 25 km de Figueres

Suposo que els que em coneixeu ja sabreu que en sóc molt fan, m’encanta l’entorn, el càmping, els temàtics, la natura i sobretot l’equip humà. I no puc parlar del càmping sense parlar del restaurant Agumas, la cuina de l’Ivan i el tracte familiar del seu equip. Si vas al càmping és parada obligatòria, com a mínim un àpat l’has de fer al restaurant, perquè la seva cuina es diferencia de la resta de restaurants i sobretot de la majoria de restaurants de càmping.

A més, jo haig d’agrair personalment a l’Ivan que sempre ens doni un cop de mà cedint-nos espai per les jornades, que es mostri tant obert a adaptar el seu menú al nostre públic i tenir en compte el públic vegà a les seves propostes culinàries.

Con sempre, el restaurant Agumas, a part de carta, pizzes i entrepans, ens oferirà el següent  menú especial Jornades ,tant per divendres com dissabte, a 17€ i per diumenge, un menú popular amb menys opcions, però igual de bones, i més econòmic, a 12€.

Si voleu apuntar-vos al dinar popular de diumenge, comuniqueu-ho al restaurant el més aviat possible i per la resta d’àpats també es recomana reservar taula.

 

 

CONTACTE RESTAURANT:

T: 972.56.91.05
T: 659.07.12.59

web: www.grupsamuga.com
e-mail: info@grupsamuga.com

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.