Programació VI Jornades Eco-Mama “Embaràs i criança”

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0

Per fi! ja tenim la programació a punt, preparad@s?

Com de costum, escric molt emocionada, ja s'apropen les VI Jornades Eco-Mama "EMBARÀS I CRIANÇA" amb una programació preciosa, amorosa, cuidada i molt motivadora. Si encara no ho heu fet, reserveu el cap de setmana el cap de setmana del 26, 27 i 28 d'octubre que ja sabeu que l'allotjament vola. Esperem passar uns dies junts al càmping Bassegoda Park. 

Molt agraïda sempre amb la gran rebuda que tenen les jornades.

 

Pels que no ho coneixeu us poso una mica en situació: Eco-Mama, conjuntament amb el Càmping  Bassegoda park, organitzem 2 cops l’any les Jornades Eco-Mama, a la tardor celebrem les jornades dedicades a  “Embaràs i criança” i a la primavera/estiu a “Criança i pedagogies respectuoses”. Són unes jornades preparades amb molt d’amor i per gaudir durant 3 dies de grans professionals que ens obsequiaran amb el seu temps, els seus coneixements i el seu assessorament , així com gaudir del compartir amb d’altres famílies a qui ressonen les propostes que ens fan vibrar.

Durant tot el cap de setmana podrem gaudir de tallers, xerrades, espais de joc, assessorament i bona companyia, així com de la “VI Fira de serveis a la criança” on la resta de professionals vinculats a la temàtica que vulguin exposar els seus serveis, podran posar-hi una taula per tal de mostrar el seu treball o oferir els seus productes o serveis (si voleu posar una taula a la fira, ompliu el següent formulari).

 

Ara si que si, per fi us presentem la programació d'aquestes jornades que son serà gratuïtes per a totes les families allotjades al càmping. Més informació i reserves AQUÍ!

Esperem que us emocioni tant com a nosaltres.

Clica al següent enllaç:

VI Jornades Eco-Mama EMBARÀS i CRIANÇA

 

No ens perdeu de vista que en breu començarem a presentar les xerrades i els ponents.Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.