Taller de porteig “Maria Pastells” Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

posted in: Jornades Eco-Mama, Notícies | 0

Taller de porteig

a càrrec de Maria Pastells

Presentació dels tallers:

Taller de porteig

Voleu aprendre a portejar el vostre infant amb seguretat? Us agradaria saber quin és el portanadons que més s’ajusta a les vostres necessitats? En aquest taller pràctic podreu provar la gran varietat de portanadons que hi ha al mercat. I, si ja teniu el vostre portanadons, porteu-lo i descobrireu com treure’n el màxim partit. 

 

Presentació ponent:

Sóc la Maria Pastells, i sóc mare d’un nen de tres anys que ha estat portejat des de naixement.

El porteig ha estat el meu gran aliat en la criança del meu fill. El dia a dia m’ha resultat molt més senzill amb el porteig, perquè m’ha permès atendre la seva necessitat bàsica de contacte mentre podia ocupar-me també de tota la resta. 

El neguit per saber-ne més i les ganes de compartir aquest coneixement per fer arribar el porteig a més famílies, em van motivar a fer la formació d’educadora de porteig a Kangurearte, on encara continuo formant-me i aprenent contínuament.

 

Dades de contacte:

699 42 88 10

mpastells@gmail.com

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.