Com parlar als infants perquè escoltin i com escoltar-los perquè parlin “Núria Puigdevall” Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

“Com parlar als infants perquè escoltin i com escoltar-los perquè parlin”

a càrrec de Núria Puigdevall «7 estrelles«

Presentació dels tallers:

Vivim en una època d’estrès. Els pares i mares ens trobem sota una pressió enorme intentant arribar a tot arreu. Les exigències són elevades. L’energia baixa. El mal geni es dispara ràpid. El dia no té suficients hores. En aquest espai parlarem de formes de comunicació, sinceres i plenes de comprensió, que poden contribuir a l’estabilitat i el benestar emocional de petits i grans, incorporant en el nostre dia a dia diferents tècniques senzilles de comunicació assertiva.

 

Presentació ponent:

Núria Puigdevall Salvans

Sóc mare una nena de dos anys, la Xènia. Educadora del projecte educatiu per a infants de 0 a 6 anys, 7 estrelles. Ambientòloga de formació, vaig decidir fer un tomb a la meva vida i endinsar-me en el món de l’educació des d’altres mirades. Em vaig formar en pedagogia lliure. A través de l’antroposofia, vaig conèixer la pedagogia Waldorf (Postgrau Waldorf, La Salle), xarnera que donava sentit a la meva trajectòria vital, unint educació i natura. Posteriorment em vaig fascinar pel treball d’Emmi Pikler i vaig començar la formació a l’Institut Loczy de Budapest, formació que vaig seguint en l’actualitat. Em vaig formar en temes de comunicació interpersonal a través del treball de Faber i Mazlish. En conjunt, un món fascinant que ha passat a ser per mi una passió i una manera d’entendre la vida i les relacions humanes.

 

Presentació projecte:


7 estrelles és una escoleta per infants d’1 a 6 anys, on es cuiden les seves necessitats en un ambient càlid i agradable, el més semblant a una llar.

Seguim principis de la pedagogia Waldorf i de la visió de Pikler, de la mà de quatre educadores que acompanyen els nens i nenes durant els matins (de 8:30 a 15h). La nostra voluntat és atendre els infants de manera individualitzada i és per aquest motiu la ràtio és de 5 infants per adult en el grup dels petits i 9 infants per adult en el grup dels grans.

Dades de contacte:

Em podeu trobar a:

https://7estrelles.com/  

setestrelles@gmail.com

Fb 7 estrelles

Instagram 7 estrelles

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.