Concert de Mantres en Família a càrrec del grup S’OM. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
I aquí us presento l'acte de clausura de les jornades, el diumenge després de dinar, podrem gaudir d'un preciós concert de "Mantres en família" de la mà del grup de mantres S'OM, en tinc tantes ganes i em fa tanta il·lusió que tota jo vibro només de pensar-hi. Per mi, gaudir de l'Anna i els seus cantar sempre ha sigut un regal i poder-ho gaudir en les jornades amb tota la família em fa especial il·lusió. Espero que ho gaudiu tant com jo.

Programació V jornades Eco-Mama

Concert de Mantres en Família

a càrrec del grup S’OM

Presentació de l'Activitat:

Un concert per compartir l’alegria de cantar i la màgia que es genera quan unim les nostres veus per invocar la nostra essència.

Els mantres són paraules de poder que ens alineen amb vibracions específiques i ens condueixen a estats de consciència on el “jo” desapareix per a fondre’s en la totalitat.

I així podem sentir que no estem sols, que som un amb l’ànima, Déu, El Gran Misteri o com tu li vulguis dir…

Amb la maternitat-paternitat és molt fàcil descentrar-se. Amb els mantres podem retornar al nostre centre i oferir així el millor de nosaltres mateixos: la pròpia Presència.

Vine a gaudir en família, a centrar-te, a celebrar, i sobretot a cantar 😉

Presentació del/la ponent o ponents:

Anna Romeu: Compositora, guitarra i veu. Terapeuta, Gestalt Mestra Reiki, Constel.ladora Familiar. Creadora de la Formació Completa de Reiki.

Marc Camacho: Flauta travessera, flauta dolça, clarinet i percussió. Fisioterapeuta, especialitzat en massatge tàntric sanació sexual (teràpia individual, sessions per parelles i tallers grupals).

Fanny Mas-jordana: Baix i veu. Psicòloga, instructora i formadora de cursos d’autoconeixement i flors de Bach, My life design I kinesiología. Especialitzada en equinoteràpia.

Jaume Calafat: tambor xamànic i veu. Terapeuta Corporal Integratiu, Facilitador de tallers. Part de l’equip docent de TCI I integrant de l’equip de la Formació completa de Reiki. Constel.lador Familiar.

Presentació del projecte:

S’Om  va començar sense cap pretensió, simplement va néixer de la necessitat de tronar-nos per cantar… I a poc a poc això s’ha anat transformant fins que hem sentit les ganes de sortir al món i compartir, doncs aquestes trobades són transformadores per nosaltres…

I quan ens hem plantejat un nom que reflecteixi el que volem transmetre ha sorgit:

Som el que Som, el so Om, per tant S’Om

S’Om és un grup de mantres creat des del plaer 
de cantar conectant amb el Ser.

S’Om, quan la músíca i la meditació són un…

Simplement S’Om.

Dades de contacte: 

Anna Romeu 670579973 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.