El son infantil, com és en realitat? «Desiré Dorm Feliç”. Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Estic segura que molt@s de vosaltres ja coneixeu a la Desiré i per mi és un plaer tenir-la en aquestes jornades compartint tots els seus coneixements sobre el son infantil i és que se'n diu cada barbaritat sobre aquests tema, que què millor que una professional com ella per ajudar-nos a conèixer, acompanyar i reconèixer la son dels nostres petits. En aquestes jornades la gaudirem el dissabte a les 16:00 h a l'espai tallers.

Programació VI jornades Eco-Mama

“El son infantil, com és en realitat?” 

a càrrec Desiré «Dorm Feliç

 

Presentació de la xerrada:

Una xerrada dedicada al son del nadó i a exposar la realitat del son infantil i la seva naturalesa.

Parlarem sobre la fisiologia i biologia del son infantil i com aquesta va canviant a mesura que el nadó creix i les seves característiques principals.

Parlarem sobre la relació del són amb la lactància materna i com d’important es entendre la funció d’aquesta.

Parlarem també del collit, pros i contres i parlarem del són normal i com respectar-lo.

Presentació del/la ponent o ponents:

 

El meu nom es Desire. Abans de res sóc mare de dues nenes de 8 i 4 anys. Em dedico a la maternitat en general ja que soc doula, assessora de portanadons, educadora de massatge infantil etc… però m’he especialitat en el son del nadó i se’m coneix per desire duerme feliz.

Sóc coach sleep certificada per el IMPI amb 7 anys d’experiència realitzant xerrades i assessorant a pares i mares de forma individual.

 

Presentació del projecte:

 

Aquest es un projecte dedicat sobre tot a la difusió d’un descans familiar saludable, realista i equilibrat basat en informació real i actualitzada per a que pares i mares puguin prendre decisions des de la seguretat i la llibertat de qui té una informació neutral però veraç.

Acompanyo a les famílies per a resoldre problemes del son infantil des de el respecte a les necessitats del nadó però també dels pares, sense oblidar que ells també tenen dret a decidir.

Ofereixo xerrades presencials a varies ciutats i poblacions i també una escola on line amb varies modalitats mès o menys personalitzades depenent de la modalitat escollida per a la família.

 

Dades de contacte:

Desire Capataz

Duerme feliz

670706223

Camí del Racc 1, Gualba de dalt (Barcelona)

www.duermefeliz.net

https://www.facebook.com/desireduermefeliz/

Instagram: desire_duermefeliz

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.