ESPAI CREATIU AMB ARGILA i REMOLATXA. “Mar, Art temporal compartit ” Presentació xerrades i ponents de les IV jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
Aquesta és una proposta creativa per gaudir en família, una activitat molt engrescadora, per trencar amb la monotonia, riure, embrutar-se, jugar amb llibertat i sense prejudicis, divertir-se, viure... i com no, ens la proposa la Mar, la mirada creativa de les jornades, tota ella és art, alegria i vida, que encomana allà on va. No perdeu l'oportunitat de gaudir-la. Aquesta activitat es realitzarà el dissabte 23 a l'Espai d'Argila del Càmping Bassegoda park , recomanem dur roba per embrutar-se sense haver de patir.  

 

“ESPAI CREATIU AMB ARGILA i REMOLATXA.”

a càrrec de Mar Álvarez “Art temporal compartit ”

 

Presentaciò del taller

Moment de gaudir deixant-se endur per la creativitat i fer una obra simbòlica entre els diferents membres de la família. Per exemple, es pot dibuixar un arbre genealògic amb les pròpies mans, amb una frase que l’acompanyi o una composició espontània … a l’espera de completar-la amb el nou membre que està a punt d’arribar.

 

Presentació:

 

Mar Álvarez Abella, mare creativa, formada en Artteràpia.  Arran de la meva maternitat l’expressió artística va agafar molta més força, ja que em permetia compaginar diferents aspectes del meu dia a dia; tot alliberant l’anhel personal.

 

Presentació del projecte:

Amb “Creando Mares” vaig explorar  nous camins …altres mars… motivadors i enriqui
dors, com l’aquarel·la, la il·lustració digital, la pintura mural, els tatuatges temporals amb henna BAQ, el gravat i el pirogravat, l’artesania… i com no, el
maquillatge facial i corporal de fantasia i d’efectes especials. La millor manera de fusionar maternitat i art va ser doncs amb el bellypaint (específic per a embarassades).

Amb “MAR Creacions” segueixo a prop d’aquesta etapa tan esplèndida, vivint i gaudint l’art temporal compartit.


Dades de contacte: 


Mar Álvarez Abella

Whatsapp:  628260603

Facebook:  Mar Creacions. Art Compartit

Instagram:  Creando_Mares

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.