Espai de joc lliure “Tell fusta”. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
Tornar a tenir amb nosaltres TELL FUSTA és un regal, les seves joguines i tot el que fan respira amor, llibertat i joc, molt de joc... Ells van participar a la fira de la primera edició i aquest com ens muntaran un meravellós espai de joc que, com podreu veure a les fotos, no deixarà a ningú indiferent i és que ells allà on van triomfen perquè s'ho curren tant, hi ha tant d'amor en el que fan que no pots fer més que estimar-los. Vaig coneixer la Xurri ara fa 4 anys, després de tenir el seu primer fill, en Tell, (qui dona nom al seu projecte, seu i den Carles) i la seva alegria em va enganxar, tota ella és vida i somriures. Ara, a part de tenir el tell tenen el petit Tià a qui encara només conec per fotografies i espero veure'l (i viure'l) en directe aquest fi de setmana. Gràcies per formar part de les Jornades.  Espero que us agradi tot el que fan tant com a mi.

Programació V jornades Eco-Mama

“Espai de joc lliure” 

a càrrec TELL FUSTA

 

Presentació projecte:

 

Tell Fusta apareix l’any 2015 a Torroella de Montgrí, en el moment en què uns pares ens adonem de la importància que el nostre fill creixi amb joguines de fusta i de qualitat. En Carles i la Jordina. En Carles és fuster de professió i la Jordina, periodista.

El projecte ha anat evolucionant al llarg d’aquests anys, i  Tell Fusta ja no només és la fabricació de joguines, ara també ens hem especialitzat en estructures Pikler i en crear espais de joc per la primera infància (0 a 3 anys) per tal de promoure el joc lliure. I és per aixó, que juntament amb altres fabricants, artesans i comerciants som membres fundadors de l’Associació per al Joc Lliure.

Tell Fusta creu en la importància de realitzar els seus productes amb fustes de proximitat, com poden ser el faig o el pollancre, i amb tints i vernissos certificats com a ecològics, no tòxics i segurs per als més petits.

Esperem que nens i nenes juguin i s’ho passin d’allò més bé amb Tell Fusta!

Dades de contacte:

 

TELL FUSTA

tellfusta@tellfusta.com

665819282

www.tellfusta.com

 

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.