Farmaciola Homeopàtica «Griselda Juarez». Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Quant la Griselda ens va proposar aquesta xerrada "Farmaciola Homeopàtica" no ens hi vam poder negar, i és que creiem que a molts de vosaltres us pot interessar i per el que m'ha dit un ocellet, la Grisenda en sap molt del tema. Serà el primer cop que programem activitats a les 19h. però era la única manera de donar cabuda a la Griselda i les mares de dia, per sort, a les 19 encara és de dia. Espero que la gaudim. Si encara no ho heu fet no us adormiu, reserveu l'allotjament al Càmping Bassegoda park que diuen que tindrem solet.

Programació V jornades Eco-Mama

Farmaciola Homeopàtica

a càrrec de Griselda Juarez

Presentació dels tallers:


Preparació d’una farmaciola homeopàtica per fer front a les principals patologies que pateixien els nostres sers més estimats a l’estiu. En aquesta xerrada descobrirem els pilars en que es sustenta la Homeopatia Unicista i perquè té uns resultats tant efectius i aprendrem a preparar una farmaciola de medicaments homeopàtics per tractar les principals patologies estivals que pateixen els nostres fills i filles.

 

Presentació ponent:

Sóc la Griselda Juarez Woicik, Farmacèutica, Homeòpata Unicista, Reflexòloga Podal i Assessora de Productes Vegans. Mare, emprenedora, enamorada de la vida i d’una visió holística de les persones.

Realitzo xerrades i tallers de divulgació de la homeopatia, la reflexologia i de la presa de consciència dels que ens posem a la pell o del que prenem per millorar el nostra organisme intern, en biblioteques, en ajuntaments, en fires i en centres de creixement personal i centres de teràpies naturals.

Realitzo visites integrals de la persona per retrobar els seu equilibri intern.

Presentació projecte:

 

Aquest projecte neix al prendre consciència de la importància de tenir cura del nostra cos i saber tot el potencial intern que disposem, per prevenir i sanar malalties i per disposar de la nostra energia vital. El treball diari és trobar l’equilibri del cos, ment, emocions i esperit a partir de tècniques i productes respectuosos amb la persona i amb el medi ambient, a través de la Homeopatia Unicista (visites individuals i tallers de divulgació), la Reflexologia Podal (formacions per aprendre la tècnica i tallers individuals o grupals) i l’Assessorament de Productes Vegans (Higiene familiar, Cosmètica, Suplementació Nutricional, begudes energètiques) per tractar el nostre cos amb tota la cura que es mereix i disposar del to vital elevat que ens permeti gaudir plenament de la nostra vida.

Dades de contacte:

Griselda Juarez Woicik

hola@griseldacuidadovegano.com

www.griseldacuidadovegano.com

tel. (+34) 62620264

Carrer Reverend Pere Bonastre 29, Llinar del Vallès (Barcelona)

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.