Hipopressius i valoracions de la musculatura abdominal i de la diàstasis recti. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Sorpresa d'última hora que no trobareu a la programació i és que la proposta de l'Ana te tant bona pinta que no ens n’hem pogut estar. Els que ens coneixeu ja sabeu que l'Ana Marron forma part de la família Eco-Mama des de ja fa 5 anys i és que ella sempre ho posa fàcil i sempre està disponible per col·laborar. Gràcies per ser-hi de nou Ana. No us oblideu de reservar plaça pel taller de dissabte al matí i feu una ullada a la proposta que ens fa de "valoracions de la musculatura abdominal i de la diàstasis recti" perquè us fa només durant les jornades un preu molt especial.

 2 propostes: “Minisessió d’Hipopressius” 

Valoracions de la musculatura abdominal i de la diàstasis recti

a càrrec de Ana Marron de“Magiesport

 

Presentació dels tallers:

Minisessió d’Hipopressius

Minisessió de 30 minuts començarem el dia amb energia i activant el nostre cos i la nostra musculatura, sobretot l’abdominal i perineal, amb els hipopressius. Cal inscripció prèvia per whatsapp en el telèfon 678662936

 

Valoracions de la musculatura abdominal i de la diàstasis recti

Es realitzaran unes valoracions MANUALS i amb ECOGRAFIA per saber com treballa la musculatura abdominal i l’estat de la diàstasis (separació entre els rectes abdominals (els coneguts com rajoles de xocolata)).

En cas de que la persona ho necessiti també es donaran uns consells, uns exercicis i unes pautes per ajudar a recuperar la zona abdominal.


Preus especials V Jornades Eco-mama:

-Valoració manual i amb ecografia (sessió de 25min): 20€ (preu normal 28€)

-Valoració manual i amb ecografia + consells + pautes i exercicis (sessió de 55 min): 35€ (preu normal 48€)

Valoracions realitzades per la Fisioterapeuta Ana Marrón del Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport de Figueres.

Per a més informació o agafar cita contacta per whatsapp en el telèfon 678662936. www.magiesport-jansu.com

Presentació ponent:

Em dic Ana Marrón, sóc mare d’un nen preciós de 4 anyets que es diu Unai. La meva professió és fisioterapeuta i reeducadora postural. Estic especialitzada en exercici físic en el pre i postpart i en valoració i recuperació de la zona abdominal en el postpart. També estic formada en Pilates, Taekwon-do, hipopressius, gimnàstica terapèutica i assessorament de porteig. Juntament amb la meva família tenim el Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport de Figueres.

Presentació projecte:

la meva família fa més de 30 anys que es dedica al món de l’esport. Al 2003 vam decidir emprendre un camí junts obrint el Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport. Un centre dedicat a la promoció de l’esport i, sobretot, de la salut. Al 2013 em vaig quedar embarassada i se’m va obrir un nou i apassionant món fins aleshores desconegut per a mi. Des de llavors m’he anat formant i ampliant els meus coneixements per tal d’ajudar i acompanyar a altres noies durant l’embaràs i postpart. Actualment, dintre del nostre centre, realitzem tot un ventall d’activitats, xerrades i tallers per a noies embarassades i amb nadons. Entre les quals destaquen les classes de gimnàstica per a embarassades i per a mares amb nadons, valoracions i recuperació de la zona abdominal i diàstasis recti, tallers de porteig i xerrades de BLW.

 

Dades de contacte:

Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport

C/ Víctor Català, 9-11 baixos de Figueres

Tel. 972513021

www.magiesport-jansu.com

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.