IMPROMPTES DEL NAIXEMENT “Baobab”. Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
I avui us presento una proposta molt potent de la mà de dos gran profesionals i és que em sento tant afortunada i agraïda de poder comptar de nou amb la presencia de la Marta Jiménez i Jordi Bonastre de “Baobab”... Ja us he dit molt cops que admiro la feina que fan, com la fan i com la transmeten, escoltar-los sempre és aprendre, respirar, créixer i estimar amb totes les lletres, GRÀCIES!

Programació VI jornades Eco-Mama

”LES IMPROMPTES DEL NAIXEMENT- REPARANT LA BENVINGUDA A LA FAMÍLIA”

a càrrec de la Marta Jiménez i Jordi bonastre  “Baobab” 

Presentació de la xerrada:

Com arribem, des de l’inici, deixa en nosaltres una imprompta. Ser desitjat, alegrar-se d’estar embarassada, esperar una nena i venir un nen (o a la inversa), problemes o circumstàncies difícils durant la gestació, néixer de manera respectuosa, induir el part, néixer amb anestèsia, néixer amb maniobres instrumentals, per cesària, no ser separats al néixer, poder rebre el nadó en un entorn segur i íntim, sentir-se recolzats durant el part… tantes experiències succeeixen en aquest llarguíssim viatge des de la concepció fins al naixement i primeres hores i anys de vida..! impromptes que poden condicionar-nos per sempre en la nostra manera de vincular-nos, en la nostra autoestima, en la nostra confiança…Entendre com aquest camí de néixer és font dels nostres primers patrons, ens permet adonar-nos de la bona notícia: tot es pot reparar, en nadons (idealment), però també en nens més grans i adults de qualsevol edat. Per poder crear famílies amb connexió, reparant la benvinguda esperada i promovent vincles sòlids, segurs i saludables.

Presentació del/la ponent o ponents:

Marta Jiménez: Fisioterapeuta Especialitzada en Uroginecologia i Coloproctologia, Fisioteràpia Obstètrica, Sòl pelvià i Naixement fisiològic; Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Sta. Caterina (Salt). Clínica de Reeducació pròpia a Girona (www.clinicamartajimenez.com )

Jordi Bonastre: Especialitzat en Biodinàmica Craneosacral i i Teràpia Pre i Perinatal, Medicina Xinesa amb especialització en Ginecologia i Salut de la Dona, Shiatsu i Txi Qong, i Tècniques de Meditació Tao. Finalitzant els estudis Universitaris de Psicologia.

Especialitzats en Teràpia Pre i Perinatal pel Castellino Training (USA), Especialitzats en Teràpia de Moviments Rítmics i Integració Neurosensoriomotriu (Integració Reflexes Primaris: MNRI® , BMRT®), Psicologia Formativa de S. Keleman, Desenvolupament Infantil, Trastorns d’Aprenentatge i Vincles saludables.

Tots dos dirigim el Centre Baobab www.elbaobab.cat , a Girona.

Presentació del projecte:

BAOBAB
A Baobab us oferim un espai terapèutic on entenem la salut de la persona des d’un enfoc global, integratiu i multidisciplinar. Fisioteràpia Global, atenció a la Dona, Home i Nens en Uro-Ginecologia, Coloproctologia i Sòl Pelvià , Embaràs, Pre-part, Post-part, Nadons i Criança. Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia, (Fertilitat, Cicle Menstrual, Embaràs, Maternitat, Menopausa…). Atenció i Suport a les Famílies recolzant Vincles Saludables, Biodinàmica Craneosacral, Treball amb Nadons i famílies entorn el trauma Pre i perinatal, i Fisioteràpia del desenvolupament Psicomotriu, Teràpia de Moviments Rítmics(TMR©), Integració Neurosensoriomotriu de Reflexes Primaris (MNRI©), Trastorns d’Aprenentatge (TDA, TDAH, dislèxia, …etc.).
A Baobab, també comptem amb la col·laboració de la Dra. Genoveva Montserrat, especialista en Microinmunoteràpia i Microbiota Intestinal, i Homeopatia Unicista, que ofereix atenció a Nadons, Nens i Adults.
Treball Pre i Perinatal amb famílies, nadons, nens i adults: La nostra intenció és oferir a les famílies eines i recursos des de la nostra formació en Teràpia Pre i Perinatal (Castellino Training© USA), per tal de reconèixer i establir vincles saludables entre els diferents membres de la mateixa, comprenent que tot el que construïm a la família seran els patrons que els nostres fills integraran per a relacionar-se en la vida, i recolzant aquelles dinàmiques que ens ajudin a ser més lliures i més feliços en les nostres relacions, des de l’inici. Quan a la família hi ha un ambient regulat, hi ha escolta, hi ha cooperació, els fills floreixen i creixen volent formar part d’aquest equip al què han arribat. Per poder arribar a aquest punt de ressonància i harmonia en la família, cal un treball de presa de consciència dels pares per adonar-se des d’on ells es relacionen i com volen que sigui la seva relació amb els seus fills i com a família.

CLÍNICA MARTA JIMÉNEZ DE REEDUCACIÓ PELVIPERINEAL Com a fisioterapeuta i mare, amb més de 25 anys d’experiència professional i docent, especialitzada en Fisioteràpia Obstètrica, Uroginecològica, Coloproctològica, Naixement Fisiològic, Neuromiostàtica i Reeducació Visceral Reeducació Abdominal… he dedicat la meva formació professional a descobrir la manera més global i integradora de tractar els trastorns del sòl pelvià femení, masculí i dels nens. Amb aquest esperit, segueixo formant-me per oferir els darrers avenços i tractaments en la reeducació del sòl pelvià,
atenent de manera individualitzada i personalitzada cada cas, per assolir la màxima eficàcia i de resultats possible, i sense oblidar-nos mai de la delicadesa i la profunditat que aquest espai pelvià requereix si realment volem sanar-lo.

Dades de contacte:

BAOBAB

MARTA JIMÉNEZ I JORDI BONASTRE. C/JULI GARRETA 1, 1er C. 17002 GIRONA 656906630 info@elbaobab.cat / www.elbaobab.cat / facebook

CLÍNICA DE REEDUCACIÓ PELVIPERINEAL MARTA JIMÉNEZ

MARTA JIMÉNEZ. C/JULI GARRETA 1, 1er C. 17002 GIRONA 615174542 info@clinicamartajimenez.com / www.clinicamartajimenez.com

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

 

I contarem amb fruita de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.