Ioga per a families “Carla Ferrusola” Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
M'encanta iniciar aquesta tanda de presentacions amb una persona preciosa i senzilla amb qui tinc una connexió especial, i és que ella és tot amor i veritat, us presento la Carla Ferrusola, que en aquestes jornades ens farà 2 ponències, com a psicòloga perinatal ens regalarà una xerrada sobre "intel·ligència emocional en la criança" (que us presentaré més endavant) i com a instructora de ioga especialitzada en ioga per l'embaràs i la criança, una sessió molt divertida de ioga per famílies. A continuació us deixo la seva presentació.

Programació V jornades Eco-Mama

“Ioga en família ”

a càrrec de Carla Ferrusola 

Presentació dels tallers:

 

Els moments de fer ioga en família són molt especials i divertits. Ens ajuden a unir-nos, a conèixer-nos encara més en un ambient distès relaxat i diferent…És una manera de compartir amb els nostres fills i filles mentre fem una activitat que ens ajuda a enfortí el vincle afectiu i a comunicar-nos amb ells/es sense utilitzar la paraula. Farem ioga a través de jocs, postures, respiracions i el riure.

 

Presentació ponent:

Em dic Carla, sóc mare de l’Arnau i d’un nou ser en camí, de formació sóc psicòloga perinatal i instructora de ioga en l’embaràs i criança. Abans de tenir l’Arnau, vaig tenir una pèrdua que em va fer canviar la meva manera de veure i entendre la vida. Des de llavors, vaig començar a aprofundir més en el tema de la maternitat, embaràs, part, pèrdues gestacionals, postpart, ioga, ….al cap d’un temps de néixer el meu fill, vaig decidir començar un nou camí professional. Vaig formar-me en Salut Mental Perinatal a Terra Mater amb Ibone Olza (http://saludmentalperinatal.es/profesionales/carla-ferrusola-pujiula/), i a la Universitat Rovira i Virgili en Psicologia perinatal: Prevenció psicosocial, promoció de la salut i models d’intervenció. A més a més de fer la formació de Ioga en l’embaràs i criança amb la meva mestra Imma Campos. Actualment estic acabant la formació en instructora de ioga amb Imma Campos i Lluis Cassó.

Sóc membre de l’Associació Espanyola de Psicologia Perinatal (AEPP) i de Dona Llum, Associació Catalana per un Part Respectat, on col·laboro en el grup de suport a Girona.

Presentació projecte:


Flor de lluna és una espai per la dona i la seva família. Com a psicòloga m’he especialitzat en l’etapa perinatal i també m’he format com a instructora de ioga i en ioga en l’embaràs i la criança i així poder unir dues de les meves passions.

Des d’una mirada holística, ecopsicològica, i de la salutogènesis, ofereixo acompanyaments durant el període perinatal (des de la preconcepció fins a la primera criança). Alguns dels temes que treballo: acompanyament emocional en l’embaràs, postpart, prevenir i tractar ansietat, pors… , creixement personal des d’una maternitat conscient, por al part, integració de parts traumàtics, difícils o cesàries, dol gestacional i perinatal, embaràs després d’una pèrdua, sessions de ioga en l’embaràs i criança de forma individual o grupal, tallers de relaxació en l’embaràs, meditació etc….

Durant les IV Jornades d’Ecomama oferiré assessoraments gratuïts, d’uns 20 minuts de durada, per conèixer-nos, resoldre algun dubte, ….

Dades de contacte:

Em podeu trobar a:

Girona. Opció de servei a domicili.

Eco-Mama Salt. Hores convingudes.

606610818

www.flordelluna.com

info@flordelluna.com

 

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.