Massatge infantil “Mari Expósito”. Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

 

Avui us presento a la Mari, Mare, Educadora, doula, assessora de lactancia, masatge infantil... com podeu veure està sumergida el món del suport a la maternitat i en formació constant... Sobre ella podria dir que despren bondad, humilitat, generositat i implicació, dient això ja us podeu imaginar que hem sento feliç de poder gaudir-la compartint tacte, sensibilitat  i amor per la vida... La seva xerrada serà el diumenge a les 11 de matí a l'espai tallers.

Programació VI jornades Eco-Mama

“Massatge infantil” 

a càrrec Mari Expósito

 

 

 

Presentació de la xerrada:

 

El primer sentit que desenvolupa l’eser huma és el tacte , apareix a la panxa de la mare i a les 18 setmanes de gestació ja esta totalment desenvolupat. El tacte aporta benestar, tranquilitat, seguretat i amor, el tacte és escalfor, arrel, vincle, desenvolupament. Tocar és molt important, pel nadons és basic, però, com he de fer-ho? La Mari ens respondrà diuenge a les 11h.

 

Presentació del/la ponent o ponents:

Em dic Mari, sóc dona i mare de tres fills meravellosos nascuts al 2001, 2005 i 2014, i la maternitat m’ha fet reinventar-me en tots els sentits. La meva professió és mestra d’educació infantil, i m’he especialitzat en la primera infància i la criança respectuosa.

Em defineixo com una dona ecofeminista i en constant formació i aprenentatge.

Sóc doula, assessora en lactància materna, sòcia fundadora de l’Associació MaRoNeS de Roses. Educadora en porteig, reflexologia podal i massatge infantil.

Dades de contacte:


Mari Expósito

625586174

mexpos2@gmail.com

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.