Menú de les jornades al Restaurant Agumas. V Jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
No sé si heu anat mai al càmping Bassegoda, està situat a Albanyà (Alt Empordà) a la província de Girona, en un entorn meravellós, als peus del Bassegoda. És un càmping familiar, tranquil i respectuos. El municipi és el millor lloc per gaudir de nits estrellades excepcionals i aspira a ser el primer parc internacional de cel fosc de l’Estat espanyol. Al costat del riu Muga, el càmping és ideal per a gaudir de la natura i del seu entorn, i per practicar multitud d’activitats amb la família. El Bassegoda Park està situat al Parc d’Espais d’Interès Natural (PEIN) de l’Alta Garrotxa i es troba a 7 km del conjunt medieval de Sant Llorenç de la Muga, i a 25 km de Figueres.

Suposo que els que em coneixeu ja sabreu que en sóc molt fan, m’encanta l’entorn, el càmping, els temàtics, la natura i sobretot l’equip humà. I no puc parlar del càmping sense parlar del restaurant Agumas, la cuina de l’Ivan i el tracte familiar del seu equip. Si vas al càmping és parada obligatòria, com a mínim un àpat l’has de fer al restaurant, perquè la seva cuina es diferencia de la resta de restaurants i sobretot de la majoria de restaurants de càmping.

A més, jo haig d’agrair personalment a l’Ivan que sempre ens doni un cop de mà cedint-nos espai per les jornades, que es mostri tant obert a adaptar el seu menú al nostre públic i tenir en compte el públic vegà a les seves propostes culinàries.

Durant les jornades el restaurant Agumas ens oferirà els següents menús: per dinar un menú especial Jornades a 13€ i un menú amb més opcions a 18€ per sopar, es recomana reservar taula.

Eco-Mama Menú 09 – 10 Juny 2018Menu V Eco-Mames SOPARS 7-8 JUNY 2018 (1) Menu V Eco-Mames SOPARS 7-8 JUNY 2018 (1)

CONTACTE RESTAURANT:

T: 972.56.91.05
T: 659.07.12.59

web: www.grupsamuga.com
e-mail: info@grupsamuga.com

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.