Moviment lliure, activitat autònoma “Núria Puigdevall” Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Ja que tenim la Nuria a les jornades l'aprofitarem al màxim i, a part de la xerrada que ja us vaig presentar "Com parlar als infants perquè escoltin i com escoltar-los perquè parlin", també la podrem gaudir en una ponència sobre "Moviment lliure, activitat autònoma". Els que em coneixeu ja sabeu que el moviment lliure és un tema que m'apassiona i si ve de la mà de la Nuria, encara més. Us perdreu les seves ponències? Si encara no ho heu fet no us adormiu, reserveu l'allotjament al Càmping Bassegoda park que diuen que tindrem solet.

Programació V jornades Eco-Mama

Moviment lliure, activitat autònoma

a càrrec de Núria Puigdevall “7 estrelles

Presentació dels tallers:Un espai per reflexionar sobre la llibertat de moviment que propiciem als nostres infants a través del seu desenvolupament motriu, emocional i cognitiu. De quina manera propiciem la seva autonomia en el moviment, en el joc o en els moments de canvi? Quina és la nostra funció com a adults en aquest espais d’autonomia? Com ens hi sentim?

 

Presentació ponent:

Núria Puigdevall Salvans

Sóc mare d’una nena d’un any, la Xènia. Educadora del projecte educatiu per a infants de 0 a 6 anys, 7 estrelles. Ambientòloga de formació, vaig decidir fer un tomb a la meva vida i endinsar-me en el món de l’educació des d’altres mirades. Em vaig formar en educació lliure a La Caseta a Barcelona, pedagogia Waldorf (postgrau d’educació infantil Waldorf) i amb els principis d’Emmi Pikler a l’Institut Pikler de Budapest (on segueixo formant-m’hi). Em vaig formar en temes de comunicació interpersonal a través del treball de Faber i Mazlish. En conjunt, un món fascinant que ha passat a ser per mi una passió i una manera d’entendre la vida i les relacions humanes.

Presentació projecte:


7 estrelles és un espai de joc i creixement per a infants entre a 0 i 6 anys, on es cuiden les seves necessitats en un ambient càlid i agradable, el més semblant a una llar.

Seguim principis de la pedagogia Waldorf i de la visió de Pikler, de la mà de quatre educadores que acompanyen els nens i nenes durant els matins (de 8:30 a 15:30). La nostra voluntat és atendre els infants de manera individualitzada i és per aquest motiu la ràtio és de 5 infants per adult en el grup de 0 a 3 anys i 8 infants per adult en el grup de 3 a 6 anys. Entenem que els infants necessiten un ambient segur i afectuós, on les activitats que es facin tinguin un sentit.

Dades de contacte:

Em podeu trobar a:

https://7estrelles.com/  

setestrelles@gmail.com

Fb 7 estrelles

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.