Nines de feltre «CREANDO MARES». Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

 

I com ja sabeu la Mar sempre aporta el punt creatiu a les jornades aquest cop repeteix la proposta de “Nines de feltre” ja que en la última edició va ser un èxit. Aquesta activitat tindrà un cost de 3€ en concepte de material i els infants participants hauran d'estar acompanyats d'un adult. Aquesta activitat serà dissabte 17:30h

 Programació VI jornades Eco-Mama

“Nines de feltre”

a càrrec de Mar Álvarez Abella de Creando mares

   

Presentació de l'Activitat:

Nines de feltre amb material específic per al taller: llanes de diferents tipus, agulles d’enfeltrar, bases toves… i mooolta imaginació!

Aportació de 3€ pel material. Si hi ha menors serà necessari el suport d’un adult.


Presentació del/la ponent o ponents:

 

Mar Álvarez Abella, llicenciada en Història, gestora Cultural, formada en Artteràpia i creativa. Arran de la meva maternitat (dues nenes de 6 i 3 anys) l’expressió artística va agafar molta més força, ja que em permetia compaginar diferents aspectes del meu dia a dia; tot alliberant l’anhel personal.

 

Presentació del projecte:

Amb Creando Mares vaig explorar nous camins…altres mars… motivadors i enriquidors, com l’aquarel·la, la il·lustració digital, la pintura mural, els tatuatges temporals amb henna BAQ, el gravat i el pirogravat, l’artesania… i com no, el maquillatge facial i corporal de fantasia i d’efectes especials. La millor manera de fusionar maternitat i art va ser doncs amb el bellypaint (específic per a embarassades).

Amb Creando Mares segueixo a prop d’aquesta etapa tan esplèndida, vivint i gaudint l’art temporal compartit.

 

En aquesta edició de les Jornades d’Eco-Mama repetirem el taller de nines de feltre, ja que va agradar molt. Yupi!


Dades de contacte: 


Mar Álvarez Abella

Whatsapp:  628260603

Facebook:  CREANDO MARES

Instagram:  Creando_Mares

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.