Nines de feltre i ninots articulats «Mar Álvarez Abella». Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
I com ja saveu la Mar sempre aporta el punt creatiu a les jornades aquest cop s'atraveix amb una nova proposta “Nines de feltre i ninots articulats” Aquesta activitat tindrà un cost de 2€ en concepte de material i els infants participants hauran d'estar acompanyats d'un adult.

 

“Nines de feltre i ninots articulats”

a càrrec de Mar Álvarez Abella de Creando mares Art Compartit

 

Presentació de l'Activitat:

Taller de Nines de feltre i ninots articulats, amb material variat i moooolta imaginació.

Aportació d’2€ pel material. Serà necessari la supervisió d’un adult per infant.

  
 

Presentació del/la ponent o ponents:

Mar Álvarez Abella, Llicenciada en Història, Gestora Cultural, formada en Artteràpia i creativa.  Arran de la meva maternitat (dues nenes de  6 i 3 anys) l’expressió artística va agafar molta més força, ja que em permetia compaginar diferents aspectes del meu dia a dia; tot alliberant l’anhel personal.

 

Presentació del projecte:

Amb Creando Mares vaig explorar  nous camins… altres mars… motivadors ienriquidors, com l’aquarel·la, els tatuatges temporals, el pirogravat, la pintura mural, l’artesania, la il·lustració, el món digital… i com no, el maquillatge facial i corporal de fantasia i d’efectes especials. La millor manera de fusionar maternitat i art va ser doncs amb el bellypaint (específic per a embarassadesmb “Creando Mares” vaig explorar  nous camins …altres mars… ).

Amb Creando Mares segueixo a prop d’aquesta etapa tan esplèndida, vivint i gaudint l’art temporal compartit.

En aquesta edició de les Jornades d’Eco-Mama, a part d’aquesta proposta,  toca un nou mar per a explorar: el de les nines de feltre i els ninots articulats.

Dades de contacte: 


Mar Álvarez Abella

Whatsapp:  628260603

Facebook:  Mar Creacions. Art Compartit

Instagram:  Creando_Mares

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.