Osteopatia per a dones embarassades (pre i postpart), nadons i infants “Rosa Pacheco”. Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

 

Avui us presento a la Rosa, fisioterapeuta i osteòpata, una dona mare i professional amorosa que desprèn serenor, pau i harmonia. Em fa molta il·lusió tenir-la amb nosaltres i em moro de ganes de gaudir-la en aquestes jornades i escoltar tot el que té per explicar. En aquestes jornades la gaudirem el diumenge a les 10 de matí a l'espai tallers.

Programació VI jornades Eco-Mama

“Osteopatia per a dones embarassades

(pre i postpart), nadons i infants” 

a càrrec Rosa Pacheco

 

 

 

Presentació de la xerrada:

«Amb l’osteopatia podem ajudar als nostres fills en el passatge de l’embaràs, el part i la criança perquè aquests processos siguin més saludables, amorosos i respectuosos»

«Tot allò que es veu néixer i créixer, i es cuida i mima des del seu inici, tindrà segur un millor viure… tinguem cura dels    que arriben amb el millor de cadascú de nosaltres.»

“ SALUT i BENESTAR. És la veritable herència que podrem deixar als nostres petits/petites.”

Presentació del/la ponent o ponents:

Hola sóc la Maria Rosa Pacheco, fisioterapeuta i osteòpata. Ja fa uns quants anys que dedico part de la meva vida a les teràpies alternatives i, especialment, a l’acompanyament de dones embarassades, nadons i infants.

 

Sempre dic que quan vaig començar a tractar nadons, vaig començar a entendre els adults. Va ser la pràctica a la consulta la que em va demostrar que no naixem lliures i perfectes, sinó que aquests primers moments de vi

da ja ens deixen empremtes que, en el cas de no fer-hi res, ens acompanyaran la resta de la nostra vida, causant disfuncions estructurals o fisiològiques que tard o d’hora es manifestaran en un símptoma físic, emocional i/o fisiològic, allunyant-nos del benestar que ens mereixem.

Amb l’osteopatia podem ajudar els nostres fills en el passatge de l’embaràs, el part i la criança perquè aquests processos siguin més saludables, amorosos i respectuosos.

Presentació del projecte:

Per què una sessió d’osteopatia en aquest moment tan especial i important de la vida, l’embaràs?

Durant la gestació, l’osteòpata pot ajudar tant a la mare com al nadó millorant la realitat postural i fisiològica del niu matern (pelvis, úter, sistema visceral, diafragma). Afavorint la posició interna del gestant, de cares al part i a les seves empremtes intrauterines, i ajudant la mare a preveure possibles disfuncions com dolors pèlvics, ciàtiques, debilitat del perineu, dolors irradiats, etc. I tot plegat afavorint que el procés de gestació i part sigui el més harmoniós possible.

Durant el postpart l’osteòpata pot ajudar la mare a tornar a retrobar la seva nova normalitat postural i dinàmica visceral, fent especial atenció a pelvis, sacre, còccix, perineu i úter, sigui com hagi sigut el part.

Per què portar el meu/la meva fill/a a l’osteòpata?

Per poder conèixer el nadó i poder acompanyar-lo a alliberar-se de les empremtes o memòries físiques, químiques i/o emocionals de la vida intrauterina, del moment del part i dels seus primers mesos de vida. Igualment podem ajudar a alliberar memòries genètiques.

Encara que el nadó no presenti cap símptoma o molèstia, ja podem treballar a nivell del camp de la prevenció, acompanyant-lo a ser un ésser més lliure i saludable.

I ajudar els nadons que sí que ja estan presentant símptomes com còlics del lactant, lacrimals tancats, torticolis congènites, malalties neurològiques, otitis, alteracions posturals, alteracions del son, etc… on la pràctica osteopàtica moltes vegades aporta resultats treballant amb la pròpia energia autosanadora del cos.

 

 

Dades de contacte:

Rosa Pacheco

Fisioterapetua i Osteòpata de petits i grans

Col·legiada 2700

Tel. 665 397 394

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.