Pedagogía Waldorf “Esther Brugués”. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0

 

Seguim amb les presentacions i ara us presento a l'Esther Brugués que ens farà una ponència sobre la pedagogia Waldorf i que, tot i que no ens coneixem personalment, sé de bona mà que val molt la pena escoltar-la, jo personalment me’n moro de ganes. Espero conèixer-la aquest cap de setmana i poder gaudir del compartir en aquest entorn tant meravellós. Moltes gràcies per formar-ne part.

Programació V jornades Eco-Mama

“Pedagogia Waldorf”

a càrrec d’Esther Brugués “7 estrelles

Presentació dels tallers:

Fa uns anys enrere, poca gent havia sentit parlar de la Pedagogia Waldorf. Avui en dia això ha canviat. Tot i així sovint el que en general es coneix és tan sols la part més superficial.

En aquesta trobada parlarem del que hi ha al darrera de la Pedagogia Waldorf, dels seus orígens, de com és el dia a dia en un projecte Waldorf. Sobretot farem referència a l’etapa d’Infantil, però també donarem alguna pinzellada de com es continua el treball en l’etapa de Primària.

 

Presentació ponent:

Esther Brugués Estela

El meu nom és Esther. Acabo de fer 47 anys. Sóc mare de l’Eloi i en Damià, de 15 i 12 anys. Sóc mestra de formació i de vocació. Sempre he treballat amb infants i adolescents en diferents àmbits, però no ho vaig començar a fer en l’àmbit de l’escola fins que vaig conèixer la Pedagogia Waldorf. Van ser els meus fills que em van dur cap aquest camí.

Conèixer la Pedagogia Waldorf va ser connectar amb mi mateixa, i l’entenc no com una metodologia sinó com una manera de veure i viure l’educació i la vida mateixa.

Actualment formo part del projecte de 7 estrelles de Girona. I tinc la sort de poder dir que m’apassiona ser-hi.

Presentació projecte:


7 estrelles és un espai de joc i creixement per a infants entre a 0 i 6 anys, on es cuiden les seves necessitats en un ambient càlid i agradable, el més semblant a una llar.

Seguim principis de la pedagogia Waldorf i de la visió de Pikler, de la mà de quatre educadores que acompanyen els nens i nenes durant els matins (de 8:30 a 15:30). La nostra voluntat és atendre els infants de manera individualitzada i és per aquest motiu la ràtio és de 5 infants per adult en el grup de 0 a 3 anys i 8 infants per adult en el grup de 3 a 6 anys. Entenem que els infants necessiten un ambient segur i afectuós, on les activitats que es facin tinguin un sentit.

Dades de contacte:

Em podeu trobar a:

https://7estrelles.com/  

setestrelles@gmail.com

Fb 7 estrelles

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.