Principis bàsics Montessori i com aplicar-los a casa “Slow Montessori”. Presentació xerrades i ponents de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Aquests dies us estic omplint de publicacions però és que no m'agradaria que us quedessiu sense conèixer aquestes meravelloses ponències i els professionals que les duran a terme, ara us en presento una de molt interessant sobre "Principis bàsics Montessori i com aplicar-los a casa" de la mà de la Judith d'Slow Montessori , mama de la tribu d'Eco-Mama i professional amb una llarga trajectòria. Gracies per regalar-nos el teu temps i compartir els teus coneixements amb tots nosaltres.

Programació V jornades Eco-Mama

“Principis bàsics Montessori i com aplicar-los a casa” 

a càrrec de Judith Tarruella Slow Montessori.

Presentació dels tallers:

 

Xerrada sobre els pilars bàsics de la metodologia Montessori. Dels tres components a tenir en compte quan volem aplicar el mètode a casa. Amb idees detallades de com podeu adaptar els espais a casa i les joguines i materials que podeu oferir als vostres infants.
Us donarem també un petit llistat perquè us pugueu emportar a casa.
Per últim veurem presentacions de materials que es poden trobar en una aula Montessori i la seva evolució segons el nivell i l’edat del nen.

 

Presentació ponent:

Judith Tarruella
Vaig començar a Montessori farà uns 15 anys, de fet una mica per casualitat, però em va fascinar tant que fins avui mi he dedicat amb cos i anima. Sóc Guia Montessori de 0-12 anys ( North American Montessori Center) he treballat en escoles Montessori a Girona, Anglaterra i Sud-àfrica a on hi he viscut 10 anys. Cap de primària de Knysna Montessori School a on hi he après moltes coses.

Ara porto dos projectes, el meu projecte de mare de dia i Slowmontessori.
Autora del llibre “Yo, manual para ser feliz”, “Yo, manual para ser feliz, libro del professor” , llibre per treballar la intel·ligència emocional per adolescents, amb un llibre complementari per professors amb més de 70 activitats pràctiques per poder treballar el llibre des de els instituts.

Presentació projecte:

Slowmontessori es pàgina a on comparteixo el meu coneixement sobre la metodologia Montessori i intento apropar-lo a tot el públic i a totes les butxaques. A més a la web i podeu trobar un apartat a on venc material i llibres imprimibles per aules Montessori.

Des de Slowmontessori ofereixo tallers , assessorament i xerrades diverses per famílies i per docents.

Dades de contacte:

Web: www.slowmontessori.com

Telèfon: 662267664

Instagram: @slowmontessori

Facebook: https://www.facebook.com/slowmontessori/

Etsy: https://www.etsy.com/es/shop/SlowMontessori/

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.