Resum d’informació de les IV Jornades Eco-Mama «Embaràs, part i postpart respectats»

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0

Escric molt emocionada, ja estem a punt de donar el tret de sortida a les IV Jornades Eco-Mama "Embaràs, part i postpart respectats" amb una programació d'escandol. Aquesta ha sigut una setmana molt intensa i avui ja soc al càmping Bassegoda Park a preparar els últims detalls per poder acollir-vos a tots com us mereixeu aquest cap de setmana (22, 23 i 24 de setembre) al càmping Bassegoda Park. 

Molt agraïda amb la gran rebuda que tenen les propostes que us hem preparat.

A continuació us faig un petit resum de tot el que podreu trobar a les jornades aquest cap de setmana:

Programació:

Clicant l’enllaç del títol, trobareu més informació de cadascuna de les activitats:

A part gaudirem de:

VI fira de productes i serveis relacionats amb la maternitat i criança

Com ja sabeu, les jornades Eco-Mama inclouen la VI fira de productes i serveis relacionats amb la maternitat i criança, un lloc on informar-se, comprar, remenar, assessorar-e i crear sinergies molt interessants, no cal que us diem que si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades.

A continuació us presentarem els participants a la fira:

Participants a la VI fira de serveis a la criança respectuosa
 • HypnoBirthing – preparació al naixement : HypnoBirthing és un mètode de preparació al naixement que ajuda a la mare a viure el part des d’una profunda relaxació i conexió amb els instints de part natural, lliure de pors i tensions. Aquest estat contribueix a escurçar la duració del part, les intervencions i la sensació de dolor durant el mateix; aconseguint un naixement més fàcil, segur i confortable. Núria Pérez Sellarès Nuriaps333@gmail.com 622651932
 • yugenbcn (joguines de fusta): Som una parella amb un nen i una nena que busquem una manera diferent d’educar los i per això vam decidir fer joguines respectuoses amb el medi ambient, belles, de fusta, amb cos, que duran tota la vida, amb les que la canalla desembolupa la imaginació, fetes amb molt amor i originalitat i que permeten un espai de joc tranquil. otero.lore8@gmail.com 687585698
 • AmanaDoula, acompañando la maternidad: Associació Estatal de Doules, oferint acompanyament en l’embaràs, el parti i el pospart. Som dones, la majoria mares, formades per a donar acompanyament respectuós, sensible, professional, empàtic i honest a la dona i família, durant la maternidad.
 • Coach Gemma Araujo. Coaching per a mares: Sóc coach i ajudo a mares a reinventar les seves vides professionals. Perquè puguin fer el que els apassiona, gaudir de llibertat econòmica i tenir més temps per a la família. 677721795 info@coachgemma.com www.coachgemma.com
 • Carla Ferrusola. Psicologia Perinatal i Ioga en l’Embaràs i Criança: Des d’una mirada holística, ecopsicològica, i de la salutogènesis, ofereixo acompanyaments durant el període perinatal (des de la preconcepció fins a la primera criança). Durant les IV Jornades d’Ecomama oferiré assessoraments gratuïts, d’uns 20 minuts de durada i amb cita prèvia, per conèixer-nos, resoldre algun dubte, ….I a més a més, hi haurà vals descompte per les primeres sessions.
 • BAOBAB i COS FISIOTERÀPIA: Criança i Vincles Saludables: Mares, nadons, nens i famílies: Prepart, Postpart, Desenvolupament infantil i Integració Neurosensoriomotriu Reflexes Primaris , Osteopatia Pediàtrica, Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Atenció a la Salut de la Dona (Fisioteràpia Uroginecològica, Sòl Pelvià). Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia i Salut de la Dona: Fertilitat, Embaràs, Part i Post-part, Cicle Menstrual, Menopausa. Fisioteràpia Global. Homeopatia i Inmunoteràpia.
 • Artteràpia – Acompanyament a l’Embaràs Conscient: El projecte Artteràpia – Acompanyament a l’Embaràs Conscient ofereix us espai de suport respectuós a aquelles dones que tinguin ganes de viure el seu procés de gestació de manera conscient, en tribu i acompanyada professionalment i que desitgin viure la gran oportunitat de creixement personal que ens brinda aquest moment vital. Sandra Farré Galceran sandrafarre3@gmail.com 637 23 06 36
 • Psicoteràpia i Psicologia Perinatal. Maria Sàbat Padrosa –PSIGMA GIRONA.: – El meu àmbit d’especialització: Psicologia perinatal, teràpia de parella, sexologia, acompanyament en el dol i la mort, àmbit Dona. – Espai Psigma (enllaç web) Centre de Psicologia i Salut a Girona: Oferim psicoteràpia, psicologia clínica, servei d’orientació familiar en la criança respectuosa, xerrades-tallers i acompanyament terapèutic.- Disposats a resoldre els vostres dubtes i inquietuds, serà un plaer compartir aquest cap de setmana. Us hi esperem!
 • Eskorça Joguines:Joguines artesanes de fusta fetes amb amor. joguinesenfusta@gmail.com 636825425
 • Muses de l’Educació VIVA de Col·lecció Muses (llibre-projecte activista amb vinyetes de SACEMA com a fil conductor) Col·lecció Muses: llibres activistes de l’autora catalana SACEMA. Amb el fil conductor de les seves vinyetes, SACEMA lidera un projecte on referents en les diverses temàtiques de cada títol les comenten, amb textos lliures i personals, expresant allò que vulguin al lector/a i a la societat en general.
  Cada llibre pretén poder-se presentat a través de tallers-cercles.

  • Primer títol: Muses de l’Educació VIVA
  • Segon títol: Muses de la Maternitat EMPODERADA (publicació en breu)
  • Per a més info: https://coleccionmusas.wordpress.com/       https://www.facebook.com/col.muses/
 • Reutilitzart joguines de fusta artesanes: Elaboracio de joguines de fusta artesanes, fetes amb cura i productes personalitzats per cada familia.
 • Ptichka Fotografía familiar amb amor, passió i sensibilitat. SESSIONS ESPECIALS JORNADES. Hores convingudes 627357270

 • NURIA GARRIGA. Olis essencials de grau terapèutic i Assessorament d’aromateràpia
 • Mar creacions Art Compartit Maquillatge corporal per a embarassades.
 • Eco-Mama / SERVEIS i liquidació de productes ecològics relacionats amb la criança respectuosa (portanadons, bolquers de tela, roba de lactància i molt més)
 • i altres sorpreses.

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

col.laboraciò especial:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.