El sexe en el postpart. «Maria Sàbat” Presentació xerrades i ponents de les IV jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
Estem arribant al final de les presentacions i avui us porto una de les xerrades més interessants de les jornades, sé que l'estaveu esperant, aquest cop si us podem oferir "el sexe en el postpart", un tema tabú, però que està a l'ordre del dia. I a més ens la fa la Maria Sàbat “Psigma” una mare de la tribu i professional especialista en sexologia. No us ho perdreu, veritat?  Aquesta xerrada es realitzarà diumenge 24 de setembre a les 16:00 a l'Espai MUDRA del Càmping Bassegoda park .  

 

“El sexe en el postpart”

a càrrec de Maria Sàbat “Psigma

 

Presentaciò del taller

 

Proposem un espai de reflexió co-construït amb els interessos dels participants per a parlar sobre què passa amb les relacions sexuals en el període del postpart. Què ens podem trobar? Què és normal i què no? Què podem fer per recuperar o millorar la nostra vida sexual en parella?

El sexe durant l’embaràs i el postpart sovint es viu amb vergonya, soledat i silenci. Ja n’hi ha prou. Val la pena invertir en millorar la nostra salut sexual individual i de parella.

Per a ells i per a elles. Serà un espai sense tabús on parlar clar i poder plantejar dubtes.

Donarem algunes claus per a la millora, trencarem amb falses creences, diferenciarem mites de realitat i donarem consells de salut per a la parella.

Durant tot el cap de setmana es facilitarà una bústia per a poder deixar de manera anònima i discreta aquelles inquietuds, preguntes o interessos que més costen de confessar. Durant la xerrada-taller hi haurà un espai on poder-ho compartir i resoldre entre tots.

Us hi esperem amb moltes ganes!

*Aquest taller està pensat per a un públic adult. Per tenir cura dels vostres fills, recomanem que a la xerrada no hi hagi infants majors de 2 anys i mig. Els nadons tenen un espai habilitat especialment per a ells. Es pot i hem de poder parlar de sexe amb els infants, però cal fer-ho en funció de les seves inquietuds i amb un llenguatge adaptat al seu moment evolutiu.

 

Presentació de la ponent:

Maria Sàbat Padrosa. Psicoterapeuta, psicòloga perinatal, especialista en sexologia. Num col.legiada: 17198.

Vaig iniciar-me en la praxis psicoterapèutica al voltant de dos dels grans temes de la vida: dol i acompanyament a la mort, i la parella i la sexualitat humana. En la meva darrera etapa més personal, com a mare he redescobert una passió que encaixa molt amb mi i amb el meu camp d’acció professional: acompanyar les famílies en l’àmbit de la psicologia perinatal. M’he anat formant des de diferents orientacions per a poder adaptar-me al que necessiten les persones que ens demanen ajuda. Treballo amb adults, parelles i famílies procurant ser fidel als valors de la sinceritat, professionalitat i l’eficàcia. Crec en els tractaments psicològics ben fets.

A part de treballar des de fa 9 anys com a psicoterapeuta en l’àmbit privat, he treballat acompanyant famílies amb greus dificultats d’entesa, per a la recuperació de dones i infants que han patit violència masclista, amb persones sense llar i sobretot en l’àmbit de la Dona. La meva pròpia vivència de la maternitat i haver-me format com acompanyant d’infants en pedagogies lliures i respectuoses em porten a treballar de manera holística i integradora procurant aportar el millor de mi a les persones que em fan confiança.

Presentació del projecte:

Psigma Girona som un equip de professionals de la salut i la psicologia que treballem en equip i de manera multidisciplinar des d’especialitats diverses: psicologia adults, psicologia infantil, teràpia de parella, psicologia perinatal, sexologia, teràpia familiar o psicologia jurídica entre d’altres.

Ens sentim privilegiats per poder exercir la nostra vocació i realitzar-nos ajudant a les persones. Ens mou l’afany de millorar, de conèixer i de saber més. Volem ser uns bons professionals que sempre tenen com a bandera els valors de la proximitat, la calidesa, la rigorositat i l’eficiència. Creiem molt en el treball en xarxa.

En concret, el projecte de treball en psicologia perinatal neix de les ganes d’acompanyar a les mares, infants, parelles i famílies, en un període tant especial, delicat i poderós al mateix temps. Des que apareix el desig de tenir un fill fins a la primera criança. Som experts en gestació, naixement, postpart i primera criança (respectuosa).

Som aquí per al que ens necessitis.


Dades de contacte: 

Maria Sàbat Padrosa

Telf. 616531918

Carretera Barcelona, 61, 2-1 de Girona.

www.psigma.cat

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Programació de les jornades:

Organitzen:

col.labora:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.