SÒL PELVIÀ “ Marta Jiménez”. Presentació xerrades i ponents de les VII jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Us presento la  Marta Jiménez,  una gran professional amb molta experiència i una gran comunicadora... els que em coneixeu sabeu que m'encanta la feina que fan a Baobab juntament amb en Jordi i és que mai ens deixen indiferents, en aquesta ocasió, a part de les xerrades que ens faran des de Baobab, la Marta ens parlarà sobre el sòl pelvià i la importància de cuidar-lo abans durant i després de l'embaràs. Molt agraïda de contar amb vosaltres una edició més.

Programació VI jornades Eco-Mama

”SÒL PELVIÀ, POSTURA I ABDOMINALS DURANT L’EMBARÀS: IMPRESCINDIBLE!”

a càrrec de la Marta Jiménez  “Baobab” 

Presentació de la xerrada:

L’embaràs i ser mare és una experiència que transforma tota la nostra vida com a dones a molts diferents nivells. Des de la meva experiència professional i com a mare, amb aquesta xerrada vull compartir amb vosaltres la meva passió per acompanyar aquest procés de la manera més integradora possible, recolzant les necessitats de la mare, del nadó i de la família, i comprendre la importància fonamental de preparar el cos, de prendre consciència de la postura i de la faixa abdominopelviana (abdominals i sòl pelvià) , dels hàbits saludables o nocius pel sòl pelvià, l’activitat física adient,… i de tot allò que potser no saps del teu sòl pelvià, dels teus abdominals, de com treballar-los durant l’embaràs… i assolir un estat òptim per poder arribar al part amb consciència i coneixement corporal i amb confiança plena amb les possibilitats del teu cos per parir.

Presentació del/la ponent o ponents:

Marta Jiménez: Fisioterapeuta Especialitzada en Uroginecologia i Coloproctologia, Fisioteràpia Obstètrica, Sòl pelvià i Naixement fisiològic; Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Responsable de Fisioteràpia de la Unitat de Sòl Pelvià de l’Hospital de Sta. Caterina (Salt). Clínica de Reeducació pròpia a Girona (www.clinicamartajimenez.com )

 

Presentació del projecte:

 


CLÍNICA MARTA JIMÉNEZ DE REEDUCACIÓ PELVIPERINEAL
Com a fisioterapeuta i mare, amb més de 25 anys d’experiència professional i docent, especialitzada en Fisioteràpia Obstètrica, Uroginecològica, Coloproctològica, Naixement Fisiològic, Neuromiostàtica i Reeducació Visceral Reeducació Abdominal… he dedicat la meva formació professional a descobrir la manera més global i integradora de tractar els trastorns del sòl pelvià femení, masculí i dels nens. Amb aquest esperit, segueixo formant-me per oferir els darrers avenços i tractaments en la reeducació del sòl pelvià,
atenent de manera individualitzada i personalitzada cada cas, per assolir la màxima eficàcia i de resultats possible, i sense oblidar-nos mai de la delicadesa i la profunditat que aquest espai pelvià requereix si realment volem sanar-lo.

Dades de contacte:

CLÍNICA DE REEDUCACIÓ PELVIPERINEAL MARTA JIMÉNEZ

MARTA JIMÉNEZ. C/JULI GARRETA 1, 1er C. 17002 GIRONA

615174542 consulta@clinicamartajimenez.com

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

Organitzen:

         

 

Amb la col·laboració especial de Equip Mudra:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.