TALLER DE PORTEIG. Roser Pont «Instint de mare». Presentació xerrades i ponents de les VI jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
Que feliç estic de presentar-vos a la Roser, ens coneixem poc però pel que sé d'ella és una dona autentica, respectuosa i molt coherent. I professionalment sé que és una assessora ben formada i bona comunicadora. Sempre he fet jo els tallers de porteig de les jornades, però com us podeu imaginar cada cop tinc més feina que requereix la meva presencia i estic aprenent a deixar anar. Buscava una assessora honesta, amb experiència, un projecte propi i sobretot que prioritzes l'assessorament per sobre de la venda i la vaig trobar, per això, en aquestes jornades, gaudirem de la Roser. MOLTES GRÀCIES BONICA. El taller de porteig serà el dissabte a les 11.30 h a l'espai tallers.

Programació VI jornades Eco-Mama

“TALLER DE PORTEIG” 

a càrrec Roser Pont «Instint de mare»

 

Presentació de la xerrada:

 
Un cop neix el nostre bebè, continua necessitant estar en contacte amb el cos que l’ha dut al ventre per sentir-se segur i protegit mentre segueix formant-se i adaptant-se a l’exterior. La pràctica del porteig facilita cobrir aquesta necessitat del bebè mentre ens allibera a nosaltres les mans. Vine a conèixer quins tipus diferents de portanadons existeixen, què és el porteig ergonòmic i què hem de tenir en compte a l’hora d’escollir el nostre portanadons.

Presentació del/la ponent o ponents:

Mare de 2 nens, doula formada en lactància i educadora de porteig, també ambientòloga. Decidida a contribuir en aconseguir un món millor, més sostenible i més respectuós, va iniciar-se en l’acompanyament maternal a partir de la seva primera experiència com a mare, on va trobar a faltar molt suport. El seu objectiu amb els tallers i acompanyaments és acostar a les famílies el màxim d’informació possible perquè siguin elles les que puguin decidir com parir i criar als seus fill@s.

Està formada com a instructora i educadora de porteig des de 2014 amb diverses formacions, de les quals destaca KangureArte, i segueix en formació contínua.

Presentació del projecte:


“Instint de Mare” està pensat perquè la dona embarassada i la mare pugui descobrir, informar-se, compartir i deixar-se acompanyar i sostenir, perquè
la pugui viure d’una manera conscient i serena, connectant amb ella i per tant, connectant amb el seu instint.

Per això ofereixo els meus serveis com a doula formada en lactància i educadora de porteig a les terres de Lleida i l’Anoia. Ens podem veure a casa de la família per facilitar la logística, o a Cervera, que és on tinc la sèu. Si hi ha més distància, també ens podem veure per skype!

També disposo d’un petit espai de venda de productes de porteig, llibres, discos de lactància de roba i collarets de lactància artesanals.

 

 

Dades de contacte:

Roser Pont “Instint de Mare”

Av. Guissona, 24, baixos. Cervera.

Tel. 606 699 069

Web: www.instintdemare.com

Facebook: @instintdemare

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.