TORNEN LES JORNADES ECO-MAMA SOBRE EMBARÀS I CRIANÇA A ALBANYÀ

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias | 0
 

 

Eco-Mama, juntament amb el Càmping Bassegoda Park, organitzen les VI Jornades Eco-Mama 'Embaràs i criança' els dies 26, 27 i 28 d’octubre de 2018

 

Albanyà, 23 d’octubre de 2018. El Càmping Bassegoda Park d’Albanyà i Eco-Mama organitzen les VI Jornades Eco-Mama que, en aquesta ocasió, estan centrades en l’embaràs i la criança i es fan amb la col·laboració especial de l’Equip Mudra.

Les jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç sobre diferents aspectes de l’embaràs, el part, el post-part i la criança a la primera infància, de la mà de professionals del ram però, sobretot, d’oferir l’oportunitat de poder gaudir en família d’un cap de setmana al Càmping Bassegoda Parkper fruir de l’entorn, sense oblidar la possibilitat de compartir informació, jugant, ballant i, en definitiva, gaudint del temps i l’espai amb altres famílies afins a aquest estil de criança i filosofia de vida.

Les jornades tindran lloc el cap de setmana del 26 al 28 d’octubre de 2018 al càmping Bassegoda Park, d’Albanyà (Girona), un complex de bungalous ubicat en un entorn magnífic, al bell mig del Parc d’Interès Natural de l’Alta Garrotxa.

Durant tot el cap de setmana, s’intercalaran xerrades amb espais de reflexió, tallers, jocs i activitats de lleure orientades en aquest sentit respectuós. Més concretament, hi haurà una xerrada sobre BLW (alimentació lliure de triturats) i alimentació familiar saludable a càrrec de Marta Meléndez, d’Eco-Mama; una xerrada sobre El son infantil. Com és en realitat?, a càrrec de Desiré, de Dorm Feliç; una altra sobre Les empremtes del naixement: reparant la benvinguda a la família i una sobre El meu fill plora… Què puc fer? Acompanyant el plor dels infants, totes dues a càrrec de Jordi Bonastre i Marta Jiménez, de Baobab. També hi haurà espai per a la Osteopatia per a dones embarassades, nadons i infants per part de Rosa Pacheco.

A l’Espai Mudra es faran xerrades/taller de Sol pelvià, postura i abdominals durant l’embaràs a càrrec de Marta Jiménez, de Baobab; Preparant-nos per al partEl dolor, eines per gestionar-loEl naixement i la primera hora de vidaCom començar amb bon peu la lactància materna, totes elles a càrrec dels professionals de l’Equip Mudra. A més, també l’Equip Mudra, juntament amb Mar Álvarez, de Creando Mares, faran un taller sobre Comunicació amb el nadó i bellypainting (pintar panxes d’embarassades) grupal.

En paral·lel, i per a les famílies que ja tinguin mainada, a l’Espai Tallers, Mireia Monterde, de Mamacrea, realitzarà un taller de Música i moviment en família. També es farà un Taller de porteig a càrrec de Roser Pont, d’Instint de Mare, un taller deMassatge infantil, a càrrec de Mari Expósito, de Marones, i un taller familiar de nines de feltre i ninos articulats, a càrrec de Mar Álvarez, de Creando Mares.

Durant tot el migdia de diumenge, al restaurant Agumas del càmping, que oferirà un menú de cap de setmana amb opció vegana, es farà la presentació del projecte labonahistòria – vídeos i famílies, a càrrec de Víctor Gimeno (fotògraf) i Mireia Monterde (Mamacrea). Les jornades finalitzaran amb el taller-espectacle En busca del drac màgic, que anirà a càrrec de Mireia Monterde, de Mamacrea.

A més, durant tot el cap de setmana, hi haurà una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica de les jornades perquè les entitats, empreses o associacions que ho desitgin puguin oferir els seus productes o serveis i difondre la seva tasca. I altres propostes, com un espai de joc lliure i materials respectuosos, a càrrec de Tell Fusta, sessions de bellypaintingindividual (pintura sobre panxes d’embarassades), mini-sessions de fotografia, assessorament en aromateràpia, valoracions de la musculatura abdominal i de la diàstasis recti, sessions d’haptonomia per a parelles, pinta-cares de fantasia, demostració de dansa oriental per a l’embaràs i el post part (mètode Laxmi), manualitats, activitats i contes…

Paral·lelament, les famílies que ho desitgin podran gaudir d’una sessió d’astronomia a l’Observatori Astronòmic Albanyà, situat al costat de les instal·lacions del càmping, divendres a la nit i dissabte a la nit, prèvia compra de tiquets a la mateixa pàgina web de l’Observatori (www.observatorialbanya.com) o a la recepció del càmping.

La inscripció a les jornades és gratuïta per a totes les famílies allotjades al càmping. Per a les no allotjades, té un preu de 20€ per família.

Per a més informació:

 

Marta Meléndez

Eco-Mama

646 382 320

info@ecomama.cat
www.ecomama.cat

 

Laura Casas

Bassegoda Park

680 238 300

laura@bassegodapark.com
www.bassegodapark.com

 

Amb la col·laboració especial de l'Equip mudra

I contarem amb fruita de Vessana:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.