V fira de productes i serveis relacionats amb la criança

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
Com ja sabeu, les jornades Eco-Mama inclouen la V fira de productes i serveis relacionats amb la criança, un lloc on informar-se, comprar, remenar, assessorar-e i crear sinergies molt interessants, no cal que us diem que si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari sereu molt benvinguts/des.Podreu gaudir de la fira durant totes les jornades al Càmping Bassegoda park .

Programació V jornades Eco-Mama

A continuació us presentarem els participants a la fira:

Participants a la V fira de serveis a la criança respectuosa

Criança i Vincles Saludables: Mares, nadons, nens i famílies: Prepart, Postpart, Desenvolupament infantil i Integració Neurosensoriomotriu Reflexes Primaris , Osteopatia Pediàtrica, Biodinàmica Craneosacral i Teràpia Pre i Perinatal. Atenció a la Salut de la Dona (Fisioteràpia Uroginecològica, Sòl Pelvià). Medicina Xinesa especialitzats en Ginecologia i Salut de la Dona: Fertilitat, Embaràs, Part i Post-part, Cicle Menstrual, Menopausa. Fisioteràpia Global. Homeopatia i Inmunoteràpia.

Hola! Me llamo Julia y soy fotógrafa.

Ya han pasado más de 15 años que vivo en una ciudad preciosa de Girona. Estoy casada y soy mamá de un niño maravilloso, quien me enseñó que todo es posible en este mundo! Lo importante es tener meta e ir hacia ella sin muchas distracciones.

Mi pasión por fotografía hace tiempo se transformó en el trabajo de mi vida y por consiguiente en mi profesión. Constantemente estudio aprendo para hacer mejor mi sector. Hago diferentes cursos, voy a masterclass y me relaciono con personas interesantes del mundo de la fotografía, no solo en España sino en todo el mundo.
Estos conocimientos me enseñaron trabajar con las familias y, en particular, con los pequeños. Me fijé que los niños vuelven a las sesiones con ganas ya que la última vez se divirtieron, que era solo un juego para ellos. Entonces entendí cómo organizar las sensación para que todos tuvieron la sensación de haberlo pasado en grande. Aprendí sentir la familia, su energía y su relación.
Para mí es una gran felicidad poder dar la posibilidad a las familias de guardar sus historias y recuerdos que se perdieron o perdieron color.

Assessorament i formació en productes vegans per la higiene familiar, la suplementació nutricional i cosmètica lliure de tòxics i de derivats del petroli.
Tallers de Reflexologia Podal i Homeopatia Unicista.

 

Treball psicoterapèutic d’orientació psico-corporal. Adults i adolescents. Acompanyament a la maternitat i paternitat (concepció, embaràs, post-part i criança).

Per Ester Palmero, metgessa i psicoterapeuta. Formada durant més de 10 anys en el món de la psicoteràpia, amb un profund procés personal en la línia d’Integració psico-corporal.

«Després de l’experiència de la maternitat reinicio la meva tasca terapèutica amb noves energies i perspectiva, i sobretot amb ganes de cuidar i acompanyar les persones en els processos que ens apropen a la vida i als altres, per poder viure-la amb respecte, satisfacció i plaer.»

 

Flor de lluna és una espai per la dona i la seva família a Girona. Com a psicòloga m’he especialitzat en l’etapa perinatal i també m’he format com a instructora de ioga i en ioga en l’embaràs i la criança i així poder unir dues de les meves passions.

Des d’una mirada holística, ecopsicològica, i de la salutogènesis, ofereixo acompanyaments durant el període perinatal (des de la preconcepció fins a la primera criança). Alguns dels temes que treballo: acompanyament emocional en l’embaràs, postpart, prevenir i tractar ansietat, pors… , creixement personal des d’una maternitat conscient, por al part, integració de parts traumàtics, difícils o cesàries, dol gestacional i perinatal, embaràs després d’una pèrdua, sessions de ioga en l’embaràs i criança de forma individual o grupal, tallers de relaxació en l’embaràs, meditació etc….

Durant les V Jornades d’Ecomama oferiré assessoraments gratuïts, d’uns 20 minuts de durada , per conèixer-nos, resoldre algun dubte, ….

On em podeu trobar ? Girona. Opció de servei a domicili.
Eco-Mama Salt. Hores convingudes.

Si teniu qualsevol dubte, qüestió…, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi: carlaferrusolapujiula@gmail.com / 606610818

 

Amb Cor crea i posa al teu abast material de joc natural fet de forma artesanal i amb molt d’amor. Paneres dels tresors, anelles Waldorf, joguines de fusta, pilotes de ganxet, motxilles portanines i molts altres objectes… Amb Cor al costat d’un joc lliure i ric. Vine a conèixer els nostres materials personalitzats!!!

 

Psigma Girona som un equip de psicòlogues (col·legiades i amb més de 10 anys d’experiència) que fem psicoteràpia i assessorament professional per a tota la família des de la mirada respectuosa que es mereixen els infants. L’especialitat en parelles, psicologia perinatal, sexologia i la formació específica en Educació Lliure ens ajuda a acompanyar a les famílies per a resoldre els seus dubtes i a millorar les dificultats que es presentin.
El dissabte serem a la fira per compartir amb vosaltres. Us hi espero!

 

Compreses de tela respectuoses per el cos i per el medi, Roba còmode per jugar lliurement i altres complements relacionats amb la criança.

 

Bisuteria artesanal de fusta gravada….

 

Em dic Mar Álvarez Abella, sóc Llicenciada en Història, Gestora Cultural, artista i creativa, formada en Artteràpia. Arran de la meva maternitat (dues nenes de 6 i 3 anys) l’expressió artística va agafar molta més força, ja que em permetia compaginar diferents aspectes del meu dia a dia;
tot alliberant l’anhel personal.
Amb “Creando Mares” vaig explorar nous camins… altres mars… motivadors i enriquidors, com l’aquarel·la, els tatuatges temporals, el pirogravat, la pintura mural, l’artesania, la il·lustració, el món digital… i com no, el maquillatge facial i corporal de fantasia i d’efectes especials. La millor manera de fusionar maternitat i art va ser doncs amb el bellypaint (específic per a embarassades).
Amb «Creando Mares» segueixo a prop d’aquesta etapa tan esplèndida, vivint i gaudint l’art temporal compartit.
I ara toca un nou mar… el de les nines de feltre i els ninots articulats i manualitats amb escurapipes.

 

Sóc la Gemma i Ecobebe es l’herència de la botiga d’Ecomama. Estem en ple traspàs, super motivada i il•lusionada de rebre, mimar i seguir amb la botiga que la Marta va crear amb tant d’amor i alhora moldejar-la al meu estil. Hi trobareu tot allò que podeu necessitar per a la criança respectuosa i conscient: bolquers i banyadors reutilitzables i accesoris, portanadons, collarets d’àmbar i de lactància, crema solar i cosmètica eco, etc. Hi haurà promocions especials d’inauguració!

 

En el Gimnàs i Centre de Fisioteràpia Magiesport estem especialitzats en classes de gimnàstica en pre i post part, valoracions manuals i amb ecografia de la zona abdominal i de la diàstasis recti i en recuperació de la musculatura abdominal i de la diàstasis després del part.

 

7 estrelles és un espai de joc i creixement per a infants entre a 0 i 6 anys, on es cuiden les seves necessitats en un ambient càlid i agradable, el més semblant a una llar.

Seguim principis de la pedagogia Waldorf i de la visió de Pikler, de la mà de tres educadors que acompanyen els nens i nenes durant els matins (de 8:30 a 15:30). La nostra voluntat és atendre els infants de manera individualitzada i és per aquest motiu que mai son més de 5 infants per adult en el grup de 0 a 3 anys i 8 infants per adult en el grup de 3 a 6 anys. Entenem que els infants necessiten un ambient segur, afectuós i estructurat, on les activitats que es facin tinguin un sentit.

7 estrelles és també un espai on tant petits com grans, creixem dia a dia. Per això, mirem d’organitzar xerrades pedagògiques on famílies i educadores parlem i aprenem de temes concrets relacionats amb la criança dels nostres infants.

 

Assessorament gratuït en aromateràpia

Reservar hora: Veronica Pérez 619718832 i Judit Sánchez660204206

 

Atenció individual a adults, adolescents i infants. Parelles i families.

Consulta privada d’Art Psicoteràpia per atendre casos diversos de processos vitals limitants: ansietat, procés de dol, estats depresius, dificultat en les relacions, desajust psicoemocional. L’entrevista de valoració del cas és gratuïta i té una duració de 30min.

Atenció a Barcelona i Gironès.

Alquimia Emocional

Alquimia Emocional és un projecte de suport psicoemocional a les families de forma íntima, sensible i oberta. Amb la intenció de donar espai a tot allò que es mou quan un infant arriba a les nostres vides, per poder acompanyar-lo i acompanyar-nos de forma armoniosa, acollint sense judicis llums i ombres.

 

  • Eco-Mama Marta Meléndez. info@ecomama.cat 646382320  Criança respectuosa i l’alimentació familiar saludable

Eco-Mama, pretén ser un espai on poder compartir experiències, informar-nos i donar resposta a inquietuds relacionades amb la criança respectuosa i l’alimentació familiar saludable. Eco-Mama, és un espai pensat per famílies amb inquietuds diverses referents a la criança dels seus fills o filles, famílies sensibles a les necessitats dels infants i amb ganes d’oferir-los una criança més adaptada a ells i que s’allunya de la socialment acceptada, una criança més respectuosa cap el seus fills i filles i cap el medi, on la base d’aquesta sigui l’amor, el respecte, el calor, l’afecte, entre d’altres… A Eco-Mama ens apassiona el món del respecte, la criança i l’alimentació, per això, procurem estar sempre fent camí, expectants i oberts a novetats referents als temes que ens commouen per procurar aprendre cada dia i donar resposta a totes les famílies que confien en nosaltres! Famílies Eco-mama!

 

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.