Vessana, col·laboració especial de les V jornades Eco-Mama

publicado en: Jornadas Eco-Mama, Noticias, Sin categoría | 0
Sabeu que a la Laura i a mi ens agrada cuidar tots els detalls i fer que el cap de setmana flueixi orgànic, crec que això ho fa màgic i especial i fa que tots i cada un de vosaltres es senti com a casa, des de les segones jornades ho vam tenir clar i vam decidir oferir a tots els assistents aigua fruita i alguna cosa més per tenir a l'abast durant les ponències, doncs aquests cop serà millor, perquè aquest cop no ho fem només nosaltres, no podem estar més contentes amb aquesta col·laboració tant especial, la Sara de Vessana ens proveïra de fruita de temporada perquè puguem gaudir-ne i es que vessana és més que una botiga de fruita i verdura, vessana és un projecte, una filosofia de vida, no podeu deixar de visitar la seva web Vessana i coneixer el que fan.

 

VESSANA fruita i verdura agroecologia

 

Equip Vessana:

L’equip de Vessana el formen un seguit de petites peces amb diferents graus d’implicació

L’eix vertebrador, la Sara, qui porta l’ànima de Vessana. Pagesa, gestiona l’hort, les comandes, el repartiment i els mercats.

La Bet a les xarxes socials i junt amb la Nadia als mercats d’Empuriabrava (dissabte), Roses (diumenge) i Cadaques ( dilluns).

Les noies de les cistelles, Carolina, Cristina i Bet. Ens ajuden amb la confecció de les cistelles els dimarts.

Les colaboracions voluntàries a l’hort.

Totes aquestes persones i vosaltres, fan que Vessana sigui possible.

Dades de contacte: 

Camí del cámping, 53 17486 Castelló d’Empúries
Telèfon: 670 570 810
Adreça electrònica: latevapagesa@vessana.com

www.vessana.com

Esperem vibrants de compartir amb tots vosaltres aquest cap de setmana

Com ja ho sabeu, aquestes jornades neixen amb la intenció de fer arribar a les famílies informació actualitzada i veraç, però sobretot d’oferir la oportunitat de poder gaudir amb família d’un fi de setmana en el meravellós Càmping Bassegoda park  per fruir de l’entorn i sobretot de la companyia, tot compartint el temps i l’espai amb altres famílies afins al nostre estil de criança i filosofia de vida. Si us ressonen aquestes propostes no us oblideu de reservar. Més informació i reserves AQUÍ!

 

Recordeu que les jornades inclouen una fira de productes i serveis relacionats amb la temàtica, per tant si teniu algun servei o producte que creieu que pot ser interessant al públic de les jornades, no dubteu en omplir el següent formulari.

 

Organitzen:

 

         

Amb la col·laboració especial de Vessana:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.